Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Endişelendiğiniz Idol Varmı?

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Kpop sektöründe bu kadar sık i*tihar olaylarının yaşanması beni bazen strese sokuyor moonbin den sonra yine strese girdim bilmiyorum bana idollerin kendilerine birşey yapacağı gerçeğini hatırlatıyor ben özellikle wony ve jennie için endişeleniyorum hâlâ çok sevdiğim idoller olmamalarına rağmen savunuyorum.insanlar vakit öldürmek için yaptıkları yorumların bir insanın canına mâl olacağının farkında değiller yani ne olmuş sahnede hata yapmışsa ya da iki eliyle çilek yemişse bu onları i*tihara sürüklecek kadar nefret almalarına bir bahane mi?

İyi Düşün

Trainee
Tepki
246
Herkes konusunda dikkatli olmak lazım. Dışarıdan güçlü görünmesi umursamaması hiç bir şeyi belli etmez. Tabi ki memnun olmadığımız şeyleri düzgünce dile getirebiliriz. Birine hayranız diye her şeyini onaylamak zorunda değiliz. Ama gece gündüz idollere manyak gibi nefret kusup küfretmek de normal bir şey değil. Körüne körüne fanlık yapanlardan gram farkları yok hatta bence daha kötüler. Kore gibi intiharın yaygın olduğu bir yerde herkese dikkat etmek lazım. Bazıları dile getiriyor sıkıntılarını bazıları güçlü ve dik durmaya çalışıyor. Şahsen ikinci kısım da bulunan insanlardan bir tık daha çekiniyorum.

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
jongin baekhyun ve jongdae.. jongdaenin evlilik haberleri sonrası o nefret treninin haddi hesabı yoktu ilk 1 yıl gercekten kendisine kötü bir sey olucak diye cok endiselenmistim ama su an o zamanlara göre daha iyi ve sağlıklı durumda ailesiyle mutlu olduğu cok belli oluyo yine de biraz da olsa endiselenmeden duramıyorum sacma sapan haberlere bilen onun ismini anıp nefret kusan cok insan var umarım bunları görmüyodur 🫶🏻
jongin bu yıl roverla yükselise gecti ve o zamandan beri cok ciddi oranda iğrenc yorumlara maruz kalıyo tabi birden askere gitmesi psikolojikman cok zorlamıstır onu ona rağmen insanlar bu durumla dalga gecmeye ve özellikle vefat eden babasıyla dalga gecip iğrenc yorumlar yapmaya devam etti umarım bu yorumları görmemistir cünkü bunlardan etkilendiğini söylemisti
baekhyun da sirketle olan durumları ve sirketin onun hakkında imajını zedeleyecek haberler cıkarması eminin ki cok bunaltmıstır onu adam her seferinde acıklama yaptı bununla ilgili ama nefret treninin haddi hesabı yok zaten bunları cok kafaya takan birisi umarım mental olarak iyi durumdadır 💗

HYS

Trainee
Tepki
184
wony başta olmak üzere bütün ive üyeleri için bayağı endişeleniyorum gerçekten aldığı nefretlerin haddi hesabı yok ama bence wony fln çok takmıyodur kötü yorumları ama lizin leeseonun fln bayağı üzüldüğünü düşünüyorum

Ü

Üye silindi 187

Beni yargılamayın ama Chan için de endişeleniyorum ben. Insomnia hastalığı var ve kendini sevmediği için kendine bir şey yapmasından korkuyorum
Ya chan'nın gece uyumak yerine çalışması şarkı yapması bu hastalığı çok tetikledi hala böyle geceleri mi çalışıyor bilmiyorum ama bence skz'nin her şarkısını 3rachanın yapmasına gerek yok artık başka yapımcılar en azından yardım alabilirler iş yükleri çok fazla.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

onew
joy
han
rose
jk
eunwoo