- Tepki
- 1,369
Erkek arkadaşım biraz ataerkil bir düşünceye sahip.
Yani erkeklerin para kazandığını, kadınların ise ev işlerini yapması gerektiği şeklinde bir algısı var.
Evlenme amacıyla bir ilişkimiz var, bu yüzden bana, "ilgilenmemi, yaşam masraflarını karşılayacağımı, senin ise ev işlerini yapmanı" söyledi.
Şu anda küçük bir şirkette çalıştığım için tam zamanlı bir işe sahip olmanın çok da kötü bir şey olmadığını düşündüğümden kabul ettim.
Ancak, zaten birlikteyken hiçbir şey yapmaması ve bana yemek yapmamı, su getirmemi, süpürgeyle temizlik yapmamı istemesi ve beğenmediği şekilde yapılırsa beni bunun hakkında çok fazla eleştirmesi...
Eğer evli olsaydık ve yaşam masraflarım için para alıyorsam anlayabilirdim, ancak şu anda kendi paramı kazanıyorum ve herhangi bir maddi destek almıyorum.
Ancak erkek arkadaşım tüm sürüşleri ve dışarıda zor işleri yapıyor... ve işinden iyi para kazanıyor.
Eğer evlenirsek ve tam zamanlı çalışıyorsa, ona boyun eğmek ve bu şekilde yaşamak zorunda mı kalacağım?... Genellikle çok tatlı ve randevulara daha çok para harcıyor.
Ancak bu evlilik konusunda tereddüt ediyorum ve onu görmeye devam etmenin doğru olup olmadığını merak ediyorum.
post response:
[+220][-404]
original post:
[+220][-404]
original post:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
- [+327, -3] Randevuda olduğun sürece, şu anda aldığın en iyi muameleyi görüyorsun. Evlendikten sonra, sana şu anda yaptığından daha iyi veya daha kötü davranmayacak.
- [+239, -2] Ataerkil olup olmaması, senin bedavaya ev hizmetçisi olman gerektiği anlamına gelmez.
- [+214, -3] Aylık milyon won mu alıyorsun? Bu yüzden ataerkil olduğu için ona su getirmen, çocuğunu tek başına doğurman ve büyütmen, kayınvalidenin yanında mutluymuş gibi davranman ve tüm cinsel arzularına cevap vermen mi gerekiyor? ㅋㅋ Vay canına ㅋㅋㅋ Bile milyon won yeterli olmaz.... Böyle bir hayatı mı istiyorsun?... Evlilik öncesi bile bunu yapıyorsun, muhtemelen seni bir aptal sanıyor... Aklı başında olan kadınlar kaçıp gitmiş olurdu. Bu bir şeyi gizlemesi gereken bir durum ㅋㅋ
- [+124, -3] Eğer çok para kazanan bir adamın yanında ev hizmetçisi olmak istiyorsan, iyi bir yaşam sürmek ve patronunu memnun etmek istiyorsan yapmalısın. Ama eğer böyle bir hayat istemiyorsan, yapma.
- [+118, -3] Ne dedi? Ev işlerini yapman için sana para vereceğini mi söyledi? Üstelik tam zamanlı bir işi bile yok. Paranız yok, çocuğunuz yok, tam zamanlı bir işiniz yok, destek yok ve bu tam bir çıkmaz... Eğer ev işlerini yaparsan ve o tam zamanlı bir işe sahipse anlarım ama onun tek emri üzerine tüm bunları yapmanın normal olduğunu mu düşünüyorsun? Sana çok uzun süredir kafayı mı bulandırmış?