Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Evelyn Hugo'nun Yedi Kocası

kaorii

Rookie Idol
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
311
Tepki
1,453
Puan
27
Merhaba 💖
Size çok sevdiğim bir kitabı önerip iyi geceler dilemeye geldim.

Kitap: "Evelyn Hugo'nun Yedi Kocası - Taylor Jenkins Reid"

71ZvnK+4JiL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg


Öncelikle konusunu biraz anlatmam gerekirse:

Evelyn Hugo 60'lı yılların Hollywood'una damga vurmuş ikonik bir medya / film yıldızıdır.
(Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor ve Rita Hayworth gibi birini düşünebilirsiniz. )
79 yaşına geldiğinde en unutulmaz kıyafetlerinden on ikisini, geliri meme kanseri araştırmalarında kullanılmak üzere açık artırmaya çıkaracağını açıklıyor ve bu vesileyle on yıldan süredir hiç yapmadığı bir şeyi yaparak bir röportaj yapmaya karar veriyor.
Ama bu basit bir röportaj değil, Evelyn Hugo aslında pek tanınmamış bir muhabire o çok konuluşan yedi evliliğini ve aslında kim olduğunu anlattığı bir biyografi yazdırmak niyetindedir.

665fe5ac1487c40f470137d50cd23bd3.jpg


Kitap sanki Evelyn Hugo gerçek biriymiş hissatını verip sizi Evelyn Hugo başta olmak üzere karakterlere çok bağlıyor.

Efsane bir film yıldızının görünenin ardındaki gerçek hayatını okumak baya ilk başta baya heyecan vericiydi ama kitap ilerledikçe bu duygu yerini hüzne bırakıyor.

Kitabı bitirince kim bilir şu ünlüler dünyasında neler dönüyor da haberimiz yok diyemeden de edememiştim 😂 tabii bu anlamda bazı fikirler ve tespitler de veriyor.

Birinin koca bir ömrünü hele de Evelyn Hugo gibi iyisiyle kötüsüyle anlatılan bir karakterin hayatını okumak hoş bir deneyimdi ve hayat üzerine bence iyi tespitler barındırıyor.

Bu kitabı elime almamla bitirmem bir olmuştu, inanılmaz akıcı bir kitap, kesinlikle tavsiye ederim.



(Minik bir bilgi: Bu kitap Netflix tarafından uyarlanacak. En erken 2024 yılında gelir diyorlar, yönetmeni de belirlenmiş hatta ama cast itinayla açıklanmıyor, cast fiyasko olursa dönecek kaosu şimdiden görüyorum. Aslında kitabın sevenleri kitabın dizi olmasını istediklerinden ve Netflix'in batıracağını düşündüğünden bu film haberine pek de sevinemediler. Yani her kocanın anlatıldığı 7-8 bölümlük bir hbo yapımı efsane olurdu tabii.)

Not: Kitabı okumadan önce kendiniz de ayrıca araştırıp, tetikleyici unsurlarını kontrol etmenizi öneririm

***********

İyi gecelerr🌸

Sticker GIF by Spotify
 
Son düzenleme:
Üst