Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Evi Arabayı Üzerine Yapacağınız Idoller

regina

Üye
Üye
Tepki
96
taetae.jpg
TAEYONG.

Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
kendisinin karakterini kişiliğini davranışlarını sevmesem de sesi ve tipi 10/10 bazı lookları inanılmaz ötesiyken bazen çok kötü olabiliyo nasıl beceriyo bilmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kendisinin karakterini kişiliğini davranışlarını sevmesem de sesi ve tipi 10/10 bazı lookları inanılmaz ötesiyken bazen çok kötü olabiliyo nasıl beceriyo bilmiyorum
of burda aşırı iyi tekrar düştüm saçı piercingi dövmeleri üstelik kas oranı ve vücut tipi ideal bence aşırı kaslı ya da zayıf erkek çok kötü duruyor ama jk maşallah tam

Konu Sahibi
regina

regina

Üye
Üye
Tepki
96
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

of burda aşırı iyi tekrar düştüm saçı piercingi dövmeleri üstelik kas oranı ve vücut tipi ideal bence aşırı kaslı ya da zayıf erkek çok kötü duruyor ama jk maşallah tam
jungkook senin evini arabanı üzerine geçirdikten sonra kaçar haberin olsun mxçsmcl

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar