Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo Cream Soda 1St Win

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Cream Soda KBS Music Bank’te birinci oldu Encore sahnesi görebilirdik ne güzel Ayriyeten müzik showlarinda daha fazla ödül kazanabilirdik ama Sm sagolsun 1 hafta daha müzik showuna çıksalardı keşke
Her şeye rağmen bu ödülü aldıkları için çok mutluyum. EXO'mu tebrik ediyorum. Ama keşke bir kere olsun bir encore sahnesi görseydik. O bile çok görüldü hem onlara hem de bize

Konu Sahibi
Lunaly

Lunaly

Trainee
Tepki
133
Her şeye rağmen bu ödülü aldıkları için çok mutluyum. EXO'mu tebrik ediyorum. Ama keşke bir kere olsun bir encore sahnesi görseydik. O bile çok görüldü hem onlara hem de bize
Şahsen Exo da beklemiyordu böyle olacağını Üyelerin encore için neler yapabiliriz diye konuşuyordular felan ama her şeye rağmen ödül kazanmalarına çok mutlu oldum Sm mors olmuştur yaptıkları saboteye rağmen kazandılar

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
ön oylama cok önemliydi ama oraya koymadılar maalesef ben o yüzden ödülü diğer gruba verirler sanıyodum yine de bu sabotelere rağmen ödülü aldılar cok mutluyumm keske encore sahnesi de görebilseydik üyeler en cok bunun icin heyecanlıydı :((