Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo'un Playback Yaptığı Iddia Edilen Performans

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
inbound1222041853381209507.jpg

herkes bu fotoğrafı illa ki görmüstür genelde army exol fw yaptığı zaman bu ortaya atılır ama hicbir zaman bunların hangi törene ait olduğu ya da pb olduğunu kanıtlayan videoları ortaya cıkmazdı cünkü exoller de dahil coğu kisi bunun nereye ait olduğunu bilmiyodu djslxjsld neyse bunu da bulduk hemen atalım linkini

burda pb yok ama back track fazla acık olduğu icin canlı mı değil mi anlasılmıyo yine de üyelerin sesleri mikrofonda gayet duyuluyo yani ayrıca for life tamamen canlı back track falan da yok yani neden ona live ar yazılmıs anlamadım neyse live ar'ın altında da korece mic open yazıyomus zaten o da ayrı bir olay fkdlxjslf evet bu fotonun arkaasındaki gerceği de cözdüğümüze göre gidebilirim

liloş

Trainee
Tepki
162
Biri de mama 2017 olaylarını açsın da orta parmak meselesini çözüme kavuşturalım zmhdkd armyler hiç şaşmaz her fw da bu iki konuyu dile getiriyorlar

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Bi olay daha açıklağa kavuştu desenize Ekli dosyayı görüntüle 7220
uu foto cok iyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Biri de mama 2017 olaylarını açsın da orta parmak meselesini çözüme kavuşturalım zmhdkd armyler hiç şaşmaz her fw da bu iki konuyu dile getiriyorlar
ay o olay o kadar sacma ki ckdlcjdkd her seyi gectim fotodaki 1 tane exo lightstickli biri varken nasıl mızrak bize girdi asssla anlamadım

liloş

Trainee
Tepki
162
uu foto cok iyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ay o olay o kadar sacma ki ckdlcjdkd her seyi gectim fotodaki 1 tane exo lightstickli biri varken nasıl mızrak bize girdi asssla anlamadım
işin komik tarafı resimdeki lightstickler winner fanlarının ve yg o yıl mama'ya hiçbir sanatçısını göndermemişti ksjxjdjksd

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
işin komik tarafı resimdeki lightstickler winner fanlarının ve yg o yıl mama'ya hiçbir sanatçısını göndermemişti ksjxjdjksd
ay bu ortaya cıktığında da bir kesim asla kabul etmedi hayır grubumuza orta parmak cektiniz diye diretmeye devam etti xjskxjsld ya niye grubunuza orta parmak ceksin ki o kadar insan cok sacmaaa fjskxjsk

liloş

Trainee
Tepki
162
ay bu ortaya cıktığında da bir kesim asla kabul etmedi hayır grubumuza orta parmak cektiniz diye diretmeye devam etti xjskxjsld ya niye grubunuza orta parmak ceksin ki o kadar insan cok sacmaaa fjskxjsk
bir de şey var exoller çirkefliklerinden otobüsün önüne pankartlarla atlamışlar ve mavi saraya ödüllerimizi geri verin diye dilekçe yazmışlar 🤭

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
bir de şey var exoller çirkefliklerinden otobüsün önüne pankartlarla atlamışlar ve mavi saraya ödüllerimizi geri verin diye dilekçe yazmışlar 🤭
FJSLXJALXJHDJS o kullandıkları foto da cok eski ve öğrenciler baska bir olayı protesto ediyodu ya fjskxjs ay tüm fwlar gözümün önüne geldi su an

liloş

Trainee
Tepki
162
FJSLXJALXJHDJS o kullandıkları foto da cok eski ve öğrenciler baska bir olayı protesto ediyodu ya fjskxjs ay tüm fwlar gözümün önüne geldi su an
neler nelerr dediler eski tw hesabımdan kahkaha atarak okuyorum eski tweetleri kdhxjdjdjd