Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Fanı Olmak İsteyip Olamadığınız Gruplar

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Fanı olmak istediğiniz ama bazı nedenlerden ötürü olamadığınız gruplar var mı?

Benim için bu grup Ateez diyebilirim. Üyeleri ilgimi çekiyor, neyse ki reşit olmayan yok ve yaşça bana yakınlar. Sorun şu ki benim bir grubun hayranı olabilmem için şarkılarını beğenmem şart. Şu ana kadar dinlediğim başlık şarkılarından sadece iki tanesini beğenebildim. Onlar da Wonderland ve Deja Vu. Keşke Deja Vu konseptinde başka şarkıları da olsa (⁠个⁠_⁠个⁠)

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
ATEEZ’in bsidelarına bakmadın mı gerçekten? Yoksa bakıp beğenmedin mi? Benim onların her albümünde beğendiğim en az iki şarkı olur. Herkesin zevki farklı tabi saygı duyarım ama inan mükemmel bsideları var❤️
Ya ben bir albümün başlık şarkısını beğenmiyorsam kalkıp da albümü dinlemem açıkçası. Çünkü benim gözümde başlık şarkısı albümün içeriğini yansıtır. Tabii k-pop'ta bu böyle olmuyor hep. Bsideları da beğenmediğim şarkılarının tarzındadır diye dinlemedim şahsen. Eğer önermek istersen bir bakarım.

• Kalp
Reactions: inx

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ben de Ateez dinlemeyi seviyorum. Şarkıları çok güzel. Vokal, dans ,rap'te çok çok iyiler. Ama performanslardaki o yüz ifadelerini hiç beğenmiyorum. Özellikle San ve Hongjoong bunu çok yapıyor. Onun dışında birçok anlamda çok yetenekli grup. İş fanlığa gelince ben de fan olamıyorum. BTS ve Seventeen'i gibi desteklediğim gibi destekleyemiyorum .

Ü

Üye silindi 187

TXT. Üyeleri seviyorum şarkılarını seviyorum ama BTS'in başına gelenlerden sonra hiçbir hybe grubunun fanı olmayı düşünmüyorum.Bighit resmen BTS üyelerini umursamıyor artık jimin solo albümü için bir mv daha çekmek istemiş ama bighit onay vermemiş new jeans'in her şarkısına mv çekmeyi biliyorlar ama.TXT yetenekli ve güzel bir grup ama şirketin tutumu beni çok soğutuyor özellikle fandomunda olduğum gruplar BTS hariç(başka sebeplerden fandomdan ayrıldım) hep SM grubuydu ve SM'in gruplarını nasıl harcadığını gördükçe artık şirketlerinin köstek olmaya çalıştığı grupların fandomuna girmemeye karar verdim.Yani yılda bir kere gruba geri dönüş veriyor o da mini albüm doğru düzgün promo yok varyete yok hayranı besleyecek içerik yok Bighit TXT'yi mahvetti resmen.

• Beğen
Reactions: HYS

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Txt deyi seviyorum şarkılarını dinliyorum ama fan değilim gerçi fan olmaya da çalışmıyorum BTS yeteri kadar vakti mi alıyor bırakabilsem onları da bırakır kpoptan kopardım çünkü sosyal medya da çok fazla vakit geçirmeme neden oluyorlar ama şarkıları ve kendilerini seviyorum bende bir kere bağlanırsam bırakamayan bir tipim🤷 birde sanırım yaşım büyüdü o ergenlik duyguları da yok fan olunmuyor belli bir yaştan sonra

• Beğen
Reactions: HYS