Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forum Oyunu Oynuyoruz. İçeri Gel

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Tepki
1,362
Klavyenize " Yani yazıyorsunuz ve sonra önerilen ortadaki kelimeye basıyoruz ard arda. Çıkan şeyi konuya Yazıyoruz 😂

Bende böyle çıktı 😂🤔😁😁

Yani jungkook ve taeyongun girmesi için ne yapmam gerekiyor mu ya da Bloom banlanmamalı.

SS deki yere tıklıcanız sürekli 👍

Screenshot_2023-09-03-14-02-43-531-edit_com.android.chrome.jpg

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Yani bu durumu da bu şekil tartışalım de çok iyi bir şarkı asla eskimiyor
Benimki birbirinden alakasız anlamlı cümle oldu

Ü

Üye silindi 154

Yani maliyet hesaplaması merhaba ben de seni seviyorum ama bu basit ve net bir şey yapsaymis

Sticker GIF by Spotify

Ü

Üye silindi 192

Klavyenize " Yani yazıyorsunuz ve sonra önerilen ortadaki kelimeye basıyoruz ard arda. Çıkan şeyi konuya Yazıyoruz 😂

Bende böyle çıktı 😂🤔😁😁

Yani jungkook ve taeyongun girmesi için ne yapmam gerekiyor mu ya da Bloom banlanmamalı.

SS deki yere tıklıcanız sürekli 👍

Ekli dosyayı görüntüle 10402
Yani bu kadar yüceltmesi merhaba baba ve ekibi ile Yeniköy Antlaşması yapar ve bilgiler için çok teşekkür ederimm nasılsın

Only Once🍭

Trainee
Tepki
464
Yani çok güzel bir videoda sözleri yazıyo bir şey yok sadece mr çektirip fikirlerini paylaştı ve bu konser verdi acıdı bizim için çok önemli bir haberim var mı acaba yarın haberlere çıkar mıyız

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Yani ben de hastayım bir şey olmaz ya ben de çok severim o zaman da var bir de şey olmadı ya bir tane de bana çok iyi bir şey olmaz heralde ben de çok güzel şarkı dinlemek istiyorum bir şey olmaz

BU NEEEE