Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forumda Zıt Vibe'lara Sahip Kullanıcılar

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
1- @Tenebris & @CumberLay🔥
F3Gg-H6XoAULDa6.jpg
bu ikili bir fotoğraf olsa bu olurdu. teno insan sevmeyen, sessiz, dark bi vibe verirken cumbur sıcakkanlı, flörtöz, rengarenk bi vibe veriyo. bir arada düşününce komik bi ikili uyumsuz ama uyumlular

2- @Bloom🔥 & @çiçek
indir.png
bloom'un kesinlikle cayır cayır ateş gibi bi vibeı var ŞSLKGFİDGKŞİGKDFŞİGKDŞFGİDAS çiçek ise hayatımda gördüğüm en sakin insanlardan olabilir. bu ikili ateş ve su gibi

3- @bbequitedontcry & @Tubisss
1224413_Wallpaper2.jpg
tubişin etliye sütlüye karışmayan, bebiş bebiş bi vibeı var ben gördüğüm her şeye saldırırım yeter ki bana zevk verecek bi kaos olsun

4- @Uranyum & @NetizenAdmin
indir.jpeg
kedili adminin güven veren bi havası var, uranyum ise bildiğiniz gibi

size göre kimler zıt vibe veriyo?
zıt kişilikleri birbirleriyle beraber çok serviyorum ben bu arada dinamikleri heyecan verici oluyo

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Aynen şu an çok inandırıcı oldu 😌👍🏻
Şimdi şöyle yapalım. Sen git bu savunmanı foruma yeni kayıt olmuş, hiç kimseyi doğru düzgün tanımayan birine yaz. Eminim ki o kişi bunu benden daha inandırıcı bulacaktır.
panda hanım siz forum halkı sadece 4.ye odaklandınız 3 tane daha var orda birbirinden zıt insan:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
1- @Tenebris & @CumberLay🔥
Ekli dosyayı görüntüle 8459
bu ikili bir fotoğraf olsa bu olurdu. teno insan sevmeyen, sessiz, dark bi vibe verirken cumbur sıcakkanlı, flörtöz, rengarenk bi vibe veriyo. bir arada düşününce komik bi ikili uyumsuz ama uyumlular

2- @Bloom🔥 & @çiçek
Ekli dosyayı görüntüle 8460
bloom'un kesinlikle cayır cayır ateş gibi bi vibeı var ŞSLKGFİDGKŞİGKDFŞİGKDŞFGİDAS çiçek ise hayatımda gördüğüm en sakin insanlardan olabilir. bu ikili ateş ve su gibi

3- @bbequitedontcry & @Tubisss
Ekli dosyayı görüntüle 8461
tubişin etliye sütlüye karışmayan, bebiş bebiş bi vibeı var ben gördüğüm her şeye saldırırım yeter ki bana zevk verecek bi kaos olsun

4- @Uranyum & @NetizenAdmin
Ekli dosyayı görüntüle 8462
kedili adminin güven veren bi havası var, uranyum ise bildiğiniz gibi

size göre kimler zıt vibe veriyo?
zıt kişilikleri birbirleriyle beraber çok serviyorum ben bu arada dinamikleri heyecan verici oluyo
Ben kimle zıtım kız

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156