Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
1. [+206, -8] Biraz tembelce dans ediyorlarmış gibi görünüyordu
2. [+110, -2] Bir konser verirken en azından hayranlarınıza bunun para israfı olduğunu hissettirmemelisiniz. Sadece para için vakit öldürmek için yapıyorsanız konser düzenlemeyin.
3. [+89, -38] Black Pink konserden sonra tüm gün Fransa arama sıralamasında 1. sıradaydı, hatta encore bile yapmıştı. Tüm incelemeler bunu hayatlarının en iyi konseri olarak nitelendirdi. Olumsuz görüş bildiren bir gazeteyi neden abartalım ki? Elle France ve Franceinfo gibi pek çok medya şirketi onları övdü... ve boş koltuklarla ilgili tüm bu söylentiler, sadece birkaç klip izleyip koltukların ağzına kadar dolu olduğunu görebilirsiniz. Ve eleştirmenin hayranların ne tür kıyafetler giydiğinden bahsetmesinden onların ne tür bir gazeteci olduğunu anlayabiliyorum ㅋㅋㅋ
4. [+50, -5] Kibirli Parisliler~ 70'li ve 80'li yıllarda Amerikalı pop yıldızlarının çok revaçta olduğu ve Fransız gençlerin onlara delirdiği zamanları, Fransa'nın burun kıvırıyormuş gibi davrandığını hatırlıyorum! ve buna ucuz Amerikan pop kültürü adını verdi.
5. [+46, -9] Zirvedeyken kendini daha da iyi idare etmen şart ama bugünlerde Jennie'yi görünce onun düşüşte olduğunu düşünüyorum
6. [+46, -9] Fransızlar kibirli ve kendilerininkini överken her zaman K-Pop'tan nefret edecekler
7. [+33, -7] Gazetenin böyle düşünmesinin neden bu kadar yanlış olduğunu anlamıyorum. Herkesin K-Pop'u sevmeye zorlanması gerekmiyor. Bu grupların canlı şarkı söylemesi gibi bir şey değil. Temel olarak dans etmek ve dudak senkronizasyonu için oradalar. İdol kültürümüz böyle olduğu için buna alışkın olabiliriz ama K-Pop hayranı olmayan insanlar için bu muhtemelen onlar için olumsuz bir durum. Sadece farklılıkları kabul edin.
8. [+20, -2] Evet, öyle değildi. Biraz utandım. Çıkış günlerindeki mükemmellik çoktan geride kaldı. Prova eğitimi, üyeler arası iletişim eksikliği... Üyelerin birlikte yeterince prova yapmadıklarını gösteren bir konserdi, özellikle de Lisa'nın kontrat yenilemediği söylentilerinden sonra. Jisoo'nun becerileri her zaman olduğu gibi asla gelişmiyor gibi görünüyor ve artık bahsetmeye değer bir şey bile değil.
9. [+17, -4] Bu grubun neden popüler olduğundan emin değilim ㅋㅋ
10. [+16, -4] Tembellik belirtileri görmeye başlıyorum. Baby Monster'ın bir sonraki sansasyon olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
11. [+12, -0] Beyonce'nin YouTube'daki konser videolarına bakın. Ölçek, fikirler... K-Pop hâlâ büyüyor, dolayısıyla bu ölçekte konserler düzenleyemememiz ama en azından kaliteyi biraz artırmak için bazı gerçek uzmanları işe almamız anlaşılır bir şey. BP'nin pek çok konser klibini gördüm ve... köklerini kaybetmişler. Yeterince prova yapmadıkları ortada. Eğer biz görebiliyorsak, uzmanların ne gördüğünü hayal edin...
12. [+7, -0] Bu sektörde her zaman olduğu gibi, yeni idoller köşede bekliyor. Bu grubun zamanı geldi.
13. [+8, -2] Fransa'da tatil yapan herkes Fransızların Asyalılara karşı ne kadar ırkçı olduğunu bilir...
14. [+7, -2] Yani Parisliler tüm kibirleriyle K-Pop gibi bir şeyin kendilerini gölgede bırakmasına izin vermiyorlar.
15. [+5, -1] Şarkı söyleme konusunda gerçekten kötüler ama
16.. [+5, -1] Fransız gazetesindeki yaşlı bir osu**** umursamanın anlamı yok
17. [+5, -1] Black Pink tam bir hayal kırıklığı
18. [+4, -0] Sağlıklarını ve durumlarını düşünmeden onları bu şekilde çalıştırdığı için ajansı suçluyorum. Lisa'nın sözleşmeyi yenilemek istememesine şaşmamalı. Para kazanma makinesi gibi muamele görüyorlar.
Kaynak: netizenbuzz