Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Futbolcuların Kazandiklari Paralar

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Üf ne vardı benide futbola gönderselermiş anca müzik öğrendim oysaki şimdiye milyarder olabilirdim tabi kadın futbol sektöründe bu paralar dönmüyordur o ayrı erkek olmakta gerek çok kıskanıyorum şu futbolcuları birde orta tipli olmalarına rağmen dünya güzelleriyle çıkıyorlar hep😭🙄

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
Üf ne vardı benide futbola gönderselermiş anca müzik öğrendim oysaki şimdiye milyarder olabilirdim tabi kadın futbol sektöründe bu paralar dönmüyordur o ayrı erkek olmakta gerek çok kıskanıyorum şu futbolcuları birde orta tipli olmalarına rağmen dünya güzelleriyle çıkıyorlar hep😭🙄
Off dimi 18 19 yaşındakiler sırf futbolcuyuz diye modelleri falan götürüyorlar sinir oluyorum

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
Ben futbolcuların bu kadar para kazanmasına da futbolun bu kadar fanatik taraftarı olmasına ve tüm dünya tarafından ilgiyle izlenmesine de anlam veremiyorum. Bende mi bir sorun var diye düşünüyorum bazen, ilgi duyanlara saygı duyuyorum tabiki ama altı üstü top peşinde koşturup milyon dolarlar kazanmak da top peşinde koşturan adamlar yüzünden birbirine saldırmak küfürler etmek holiganlik yapmak da hiç mantıklı gelmiyor bana
Bu kadar kazanmaları ve küfür olayları vs benimde hoşuma gitmiyor ama takip etmesi izlemesi falan çok zevkli geliyor bana ama tabi bağımlı olunca da kötü oluyor mesela ben takım kaybedince diğer maça kadar futbolla ilgili hiçbir şeye bakmiyordum uzuluyordum kendi kendime ama sukur şuan biraz astim

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
Maalesef erkek takımların antrenmanlari bile kadınların maçından daha fazla izleniyor😔 bende futbolcu olmak isterdim
Halbuki cok seviyodum futbolu hala icim gidiyor oynayamadigim icin ben kucuk kuzenimi besiktas altyapisina goturuyodum futbol icin cocuk cok seviyor futbolu ailesi karsi cikiyor ama ben onlara gereken cevabi veriyordum elimden geleni yapicam kuzenim icin bari o mutlu olsun hayallerini gerceklestirsin

Konu Sahibi
minasyy

minasyy

Trainee
Tepki
312
Halbuki cok seviyodum futbolu hala icim gidiyor oynayamadigim icin ben kucuk kuzenimi besiktas altyapisina goturuyodum futbol icin cocuk cok seviyor futbolu ailesi karsi cikiyor ama ben onlara gereken cevabi veriyordum elimden geleni yapicam kuzenim icin bari o mutlu olsun hayallerini gerceklestirsin
Bende kardeşimi yonlediriyorum hedefim menajeri olup beraber paraları yemek😭