minasyy
Trainee
- Tepki
- 312
Bazen diyorum keşke futbolcu olsaydim bu hayatı gerçekten yaşıyorlar
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAlmanya da asgari ücretli bir ailenin çocuğu olsam bile bana yeter de artar
Off dimi 18 19 yaşındakiler sırf futbolcuyuz diye modelleri falan götürüyorlar sinir oluyorumÜf ne vardı benide futbola gönderselermiş anca müzik öğrendim oysaki şimdiye milyarder olabilirdim tabi kadın futbol sektöründe bu paralar dönmüyordur o ayrı erkek olmakta gerek çok kıskanıyorum şu futbolcuları birde orta tipli olmalarına rağmen dünya güzelleriyle çıkıyorlar hep
Bu kadar kazanmaları ve küfür olayları vs benimde hoşuma gitmiyor ama takip etmesi izlemesi falan çok zevkli geliyor bana ama tabi bağımlı olunca da kötü oluyor mesela ben takım kaybedince diğer maça kadar futbolla ilgili hiçbir şeye bakmiyordum uzuluyordum kendi kendime ama sukur şuan biraz astimBen futbolcuların bu kadar para kazanmasına da futbolun bu kadar fanatik taraftarı olmasına ve tüm dünya tarafından ilgiyle izlenmesine de anlam veremiyorum. Bende mi bir sorun var diye düşünüyorum bazen, ilgi duyanlara saygı duyuyorum tabiki ama altı üstü top peşinde koşturup milyon dolarlar kazanmak da top peşinde koşturan adamlar yüzünden birbirine saldırmak küfürler etmek holiganlik yapmak da hiç mantıklı gelmiyor bana
gs sezona kötü başladı ve fb kazandı...uzgunum ama imkansizCanım fener bu sene şampiyon olsun da başka bir şey istemiyorum.. Neymar aşkım watty hikayelerinin asi çocuğu,
O da sevgilisini aldatmıştı hem de hamileyken futbol takip etmesemde sempatik bulurdum tam bir hayal kırıklığıCanım fener bu sene şampiyon olsun da başka bir şey istemiyorum.. Neymar aşkım watty hikayelerinin asi çocuğu,
Futbolcu olup da boyle olayları olmayan çok az kişi var bir ara insallah futboldaki skandallarla ilgili baslik açarım biraz dedikodu olurO da sevgilisini aldatmıştı hem de hamileyken futbol takip etmesemde sempatik bulurdum
Maalesef erkek takımların antrenmanlari bile kadınların maçından daha fazla izleniyor bende futbolcu olmak isterdimErkek olsaydim kesinlikle futbolcu olurdum ama kiz oldugum icin yetenegim olmasina ragmen bunun bahsi bile gecmedi
Güzel olurFutbolcu olup da boyle olayları olmayan çok az kişi var bir ara insallah futboldaki skandallarla ilgili baslik açarım biraz dedikodu olur
Aslında çoğu futbolcu bunun özeti...Erkeği zenginken kadını fakirken tanırsın, Neymar bunu özeti
Messi abimin farkı yine belli oluyor adam çocukluk aşkıyla evlendi hiç vazgeçmedi..Aslında çoğu futbolcu bunun özeti...
Halbuki cok seviyodum futbolu hala icim gidiyor oynayamadigim icin ben kucuk kuzenimi besiktas altyapisina goturuyodum futbol icin cocuk cok seviyor futbolu ailesi karsi cikiyor ama ben onlara gereken cevabi veriyordum elimden geleni yapicam kuzenim icin bari o mutlu olsun hayallerini gerceklestirsinMaalesef erkek takımların antrenmanlari bile kadınların maçından daha fazla izleniyor bende futbolcu olmak isterdim
Bende kardeşimi yonlediriyorum hedefim menajeri olup beraber paraları yemekHalbuki cok seviyodum futbolu hala icim gidiyor oynayamadigim icin ben kucuk kuzenimi besiktas altyapisina goturuyodum futbol icin cocuk cok seviyor futbolu ailesi karsi cikiyor ama ben onlara gereken cevabi veriyordum elimden geleni yapicam kuzenim icin bari o mutlu olsun hayallerini gerceklestirsin
Aslına bakarsan o da aynı şekilde karısını hamileyken aldatmış burda eski bı futbol başlığının altına yazmıştı biriMessi abimin farkı yine belli oluyor adam çocukluk aşkıyla evlendi hiç vazgeçmedi..
Evt maalesef
Bu durumda favori çiftim Shakira ve p*keydi ama onların durumuda malum🫥Futbolcuların bütün kadın oyuncu şarkıcılarla çıkmaları
Öyle bir şey olsaydi çok daha duyulurdu bence ama yinede bakayimAslına bakarsan o da aynı şekilde karısını hamileyken aldatmış birda eski bı futbol başlığının altına yazmıştı biri