Kpopüzerine
Trainee
- Tepki
- 6
[에펨코리아] G-Dragon'ın Ablası Kwon Dami
G-Dragon'dan 5 yaş büyük
Moda alanında çalışıyor.
Kocası aktör Kim Min-joon'dur.
5 yıldır evliler ve bir oğulları var.
Ayrıca GD'nin Power müzik videosunda kullandığı arabayı yeğenine verdiği söylendi.
1. [+960, -7] Bilginize: Kwon Ji-yong'un(GD) ablası moda alışveriş merkezini 100 milyar won'a satıp devretmiştir.
4. [+125] Yeğenini kıskanıyorum.
5. [+25] Bu kişi Peaceminusone'ın başkanı.
)
7. [+15] Bilginize: Kwon Ji-yong, ünlü bir özel ilkokul olan Sungeui İlköğretim Okulu'ndan mezundur. Mezunlar arasında Chung Yong-jin, Park Myung-soo ve Yoo Jae-seok'un çocukları var. Aileden zengin.
8. [+10] Her iki kardeş de büyük başarılara imza attılar. İnanılmaz.
9. [+8] Bu kız kardeşi Dongdaemun'da başladığından beri başarılıydı. Big Bang'in çıkışından sonra da bunu sürdürdü, ardından internet satışlarına başladı ve büyük bir hit oldu.
10. [+5] İki kardeş de Nine One Hannam'da yaşıyorlar. Kardeşi şu anda Cheongdam'da Rare Market'i işletiyor.
11. [+1] Kim Min-joon, kayınbiraderine harçlık vermek istediğini ama kendisinden daha fazla kazandığı için ona vermekten utandığını söylemişti. O kayınbiraderi ise GD'di.
12. [+1] Aktör Kim Min-joon gerçekten yakışıklı..
13. [+1] Kim Min-joon'un proporsiyonuna bakın.
14. [+1] Vay be, yeğene Mercedes-Benz hediyesi
15. [+1] Ah, MAMA sahnesini izlemeli ve uyumalıyım.
16. [+1] GD ile aynı görünüyor ㅋㅋㅋ
17. [+1] Eniştesinin Kim Min-joon olduğunu yeni öğrendim ㅋㅋ vay canına
18. [+1] Doğduğunda dayısı G-Dragon'du.
19. [+1] Minjoon'un karısı olsun kayınbiraderi olsun hepsi chaebol. Ona imreniyorum
20. [+1] Dayısı GD
21. [+1] O yeğen ağzında elmaslarla doğdu..
22. [+1] Kim Min-joon kadar yakışıklı olursanız çocuğunuzun dayısını GD yapabilirsiniz.
23. [+1] Bu kardeşlerin inanılmaz yetenekleri var.
24. [+1] Doğduğunda babası oyuncuydu, dayısı ise GD.
25. [+1] Dayınızın GD olduğu hayat nasıldır?
26. [+1] Kesinlikle benziyorlar
27. [+1] Vay, ablasının yüzünde GD var ㅋㅋㅋ acaba bu yüzü babalarından mı yoksa annelerinden mi aldılar
28. [+1] O açıkça kadın GD ㅋㅋㅋㅋ
29. [+1] Güçlü kardeşler
30. [+1] GD'den daha zengin
31. [+1] Moda genleri bunu yapıyor.
G-Dragon'dan 5 yaş büyük
Moda alanında çalışıyor.
Kocası aktör Kim Min-joon'dur.
5 yıldır evliler ve bir oğulları var.
Ayrıca GD'nin Power müzik videosunda kullandığı arabayı yeğenine verdiği söylendi.
1. [+960, -7] Bilginize: Kwon Ji-yong'un(GD) ablası moda alışveriş merkezini 100 milyar won'a satıp devretmiştir.
- [+31] Vay canına, yani GD'den daha fazla servete mi sahip?
- [+26] Ah, gerçekten mi? Bu çok büyük bir para. GD'den daha zengin olabilir
- [+62] GD'nin daha fazla parası vardır, GD şu anda sahip olduğu üç evi tamamen nakit olarak satın almıştı ve sadece onların piyasa fiyatı bile 55 milyar won.
- [+34] O, GD'ye harçlık verebilecek kişi
- [+89] Vay be... GD'nin ebeveynleri çocuklarını yetiştirme konusunda nasıl bu kadar iyiler...
- [+55] Çocuklarının doğuştan gelen algılarına bakıldığında, ebeveynleri de sıra dışı yeteneklere sahip olmalı.
- [+30] Kim Min-joon hem karısından hem de kayınbiraderinden harçlık alıyor olmalıㅋㅋㅋ
- [+14] O havalı bir dayı
4. [+125] Yeğenini kıskanıyorum.
5. [+25] Bu kişi Peaceminusone'ın başkanı.
- [+16] Onun Peaceminusone'ın başkanı olduğu doğru. Ana tasarımcı da uzun süredir GD'nin stilisti olan biri. GD de tasarımlara katılıyor.
)
7. [+15] Bilginize: Kwon Ji-yong, ünlü bir özel ilkokul olan Sungeui İlköğretim Okulu'ndan mezundur. Mezunlar arasında Chung Yong-jin, Park Myung-soo ve Yoo Jae-seok'un çocukları var. Aileden zengin.
8. [+10] Her iki kardeş de büyük başarılara imza attılar. İnanılmaz.
9. [+8] Bu kız kardeşi Dongdaemun'da başladığından beri başarılıydı. Big Bang'in çıkışından sonra da bunu sürdürdü, ardından internet satışlarına başladı ve büyük bir hit oldu.
10. [+5] İki kardeş de Nine One Hannam'da yaşıyorlar. Kardeşi şu anda Cheongdam'da Rare Market'i işletiyor.
11. [+1] Kim Min-joon, kayınbiraderine harçlık vermek istediğini ama kendisinden daha fazla kazandığı için ona vermekten utandığını söylemişti. O kayınbiraderi ise GD'di.
12. [+1] Aktör Kim Min-joon gerçekten yakışıklı..
13. [+1] Kim Min-joon'un proporsiyonuna bakın.
14. [+1] Vay be, yeğene Mercedes-Benz hediyesi
15. [+1] Ah, MAMA sahnesini izlemeli ve uyumalıyım.
16. [+1] GD ile aynı görünüyor ㅋㅋㅋ
17. [+1] Eniştesinin Kim Min-joon olduğunu yeni öğrendim ㅋㅋ vay canına
18. [+1] Doğduğunda dayısı G-Dragon'du.
19. [+1] Minjoon'un karısı olsun kayınbiraderi olsun hepsi chaebol. Ona imreniyorum
20. [+1] Dayısı GD
21. [+1] O yeğen ağzında elmaslarla doğdu..
22. [+1] Kim Min-joon kadar yakışıklı olursanız çocuğunuzun dayısını GD yapabilirsiniz.
23. [+1] Bu kardeşlerin inanılmaz yetenekleri var.
24. [+1] Doğduğunda babası oyuncuydu, dayısı ise GD.
25. [+1] Dayınızın GD olduğu hayat nasıldır?
26. [+1] Kesinlikle benziyorlar
27. [+1] Vay, ablasının yüzünde GD var ㅋㅋㅋ acaba bu yüzü babalarından mı yoksa annelerinden mi aldılar
28. [+1] O açıkça kadın GD ㅋㅋㅋㅋ
29. [+1] Güçlü kardeşler
30. [+1] GD'den daha zengin
31. [+1] Moda genleri bunu yapıyor.