- Tepki
- 2,851
ortaokulda anneme her gün ağlardım beni neden sevmiyorlar diye, ama okula gidince dünyanın en neşeli en güler yüzlü en anlayışlı en yardımsever kızı olurdum Mlb Marinette saflığı vardı bende (Marinette severim) dalga geçerlerdi dışlarlardı benden nefret ederlerdi, dış görünüşümle dalga geçerlerdi, hoca sınıfta yokken herkes gruplaşırdı ben yalnız kalırdım, başka biri günaydın dese anında cevap verecek kişiler beni duymazdan gelirdi, okulun popüler çocuğundan hoşlandığım ortaya çıktı diye herkes dalga geçmişti, hala içimde yaradır ama ben de onlara inat her şeye katılırdım, kendimi geri çekmezdim dobra dobra konuşurdum oh olsun bana o kadar kırıcı şey yaptılar hepsini hak ettiler dış görünüşümle alay ederlerdi ama pasif davranıp sevdiğim şeyleri yapmaktan vazgeçmezdim okulun son günü falan makyaj yapardım ses edemezlerdi, zamanla güzelleştim, sevildim insanlar bana yardımcı olmaya başladı yalnız otururken birden gelip samimi davranmaya başladı ama hala küçücük bir şeyde insanlar nefret püskürtecekmiş gibi geliyor, hala aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi tedirgin oluyorum ben de o yüzden bazen... biliyorum 22 yaşıma gelmişim o zamanlar da ergenlikti ve victim da bendim ama yine de bana bunları yapmaya hakları yoktu umarım karma onları bulmuştur...
Son düzenleme: