Admin
Üst Yönetici
- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlar, Forumun Ağasını seçeceğiz. Seçilen kişiye Rozet verilecek. Ağanın1 ay dokunulmazlığı olacak. Ayrıca ekstra yetkileri olacak. (Daha fazla özellik kullanabilecek forumun. 1 ay sonunda Ağamıza meydan okuyup alaşağı edebilirsiniz tahtından!
Herkes Aday Olabilir, Modlar ve adminler dahil.
Verilecek Rozet:
Ağa adayınızı mesaj atarak belirtin. Cuma akşamı başlayıp, Pazar gecesi 20.00'a kadar oylama yapılacak.
Adaylar:
1- @JkunTavşanDişleri
2- @Bloom
3- @bilibili88
İleri okuma için bunlara göz atabilirsiniz
Herkes Aday Olabilir, Modlar ve adminler dahil.
Verilecek Rozet:
Ağa adayınızı mesaj atarak belirtin. Cuma akşamı başlayıp, Pazar gecesi 20.00'a kadar oylama yapılacak.
Adaylar:
1- @JkunTavşanDişleri
2- @Bloom
3- @bilibili88
İleri okuma için bunlara göz atabilirsiniz
Neden Ağa Olmalıyım - Bloom
▪︎Azınlık haklarını savundum. ▪︎R-word olayında ask'i savundum. ▪︎Dahil olduğum kaoslarla sitenin trafiğini sağladım ve aktifliğini arttırdım. ▪︎Açtığım başlıklarla sitenin aktifliğini yükselttim. ▪︎R-word hepimizi kandırırken ben zorba ilan edilmeyi göze alıp forum halkı için tam bir ağa...
netizenturkey.net
Neden Ağa Olmalıyım - Jkuntavşandişleri
Yarın biliyorsunuz ki ağalık seçimi var ve adaylardan biri olarak neden beni seçmeniz gerektiğini aşırı ikna edici şekilde açıklayacağım. Öncelikle bu konuda bana fikir veren sayın yardımcılarım @Prenses Ciklet Yavaş ve @Tubisss İmamoğlu'na teşekkür ederim. Kendileri seçim şarkısı ve ağalık...
netizenturkey.net
Moderatörün son düzenlenenleri: