sonestarj
Trainee
- Tepki
- 55
HAPPY 16th ANNIVERSARY, SNSD
Bugün 5 Ağustos 2023!
K-Pop'ın en efsanevi kız grubunun 16. yıl dönümü!
16 sene önce bugün 5 Ağustos 2007'de K-POP'ın en iyi debut şarkılarından biri olan Into the New World ile K-pop tarihine adım attılar.
Ve ardından gösterdikleri sayısız başarılar ile isimlerini S♡NE'ların kalbine altın harflerle yazdılar.
Onlar benim için bir müzik grubundan kat kat fazlası.
Yeri geldi en iyi arkadaşım, yeri geldi sırdaşım, yeri geldi sığındığım bir gölge oldular.
Ama her nerede olursam olayım varlıklarını ve sevgilerini hissettirdiler.
Gerçek anlamda gençliğim oldular. Beraber güldük. Beraber ağladık. Beraber büyüdük.
Soshi hayranı olmaktan her gün gurur duydum.
16. yıl dönümüz kutlu olsun!
Birlikte daha nice senelere~.~
Hep söylediğimiz gibi~
Şimdi, Gelecekte, Sonsuza dek SoNyeoShiDae!
Now, Future, Forever Girls' Generation!
Sizler de SNSD'nin 16. yıl dönümü için güzel dileklerinizi, en sevdiğiniz era'yı ya da şarkıyı yazarsanız çok sevinirim.
#16Years_Sailinng_With_GG
Bugün 5 Ağustos 2023!
K-Pop'ın en efsanevi kız grubunun 16. yıl dönümü!
16 sene önce bugün 5 Ağustos 2007'de K-POP'ın en iyi debut şarkılarından biri olan Into the New World ile K-pop tarihine adım attılar.
Ve ardından gösterdikleri sayısız başarılar ile isimlerini S♡NE'ların kalbine altın harflerle yazdılar.
Onlar benim için bir müzik grubundan kat kat fazlası.
Yeri geldi en iyi arkadaşım, yeri geldi sırdaşım, yeri geldi sığındığım bir gölge oldular.
Ama her nerede olursam olayım varlıklarını ve sevgilerini hissettirdiler.
Gerçek anlamda gençliğim oldular. Beraber güldük. Beraber ağladık. Beraber büyüdük.
Soshi hayranı olmaktan her gün gurur duydum.
16. yıl dönümüz kutlu olsun!
Birlikte daha nice senelere~.~
Hep söylediğimiz gibi~
Şimdi, Gelecekte, Sonsuza dek SoNyeoShiDae!
Now, Future, Forever Girls' Generation!
Sizler de SNSD'nin 16. yıl dönümü için güzel dileklerinizi, en sevdiğiniz era'yı ya da şarkıyı yazarsanız çok sevinirim.
#16Years_Sailinng_With_GG
Moderatörün son düzenlenenleri: