Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Girls' Generation'ın 16. Yıldönümü Kutlu Olsun!

sonestarj

Trainee
Tepki
55
HAPPY 16th ANNIVERSARY, SNSD
Bugün 5 Ağustos 2023!
K-Pop'ın en efsanevi kız grubunun 16. yıl dönümü!

ebFP6 - Imgur.jpg

16 sene önce bugün 5 Ağustos 2007'de K-POP'ın en iyi debut şarkılarından biri olan Into the New World ile K-pop tarihine adım attılar.
Ve ardından gösterdikleri sayısız başarılar ile isimlerini S♡NE'ların kalbine altın harflerle yazdılar.
Imt7I - Imgur.jpg
Onlar benim için bir müzik grubundan kat kat fazlası.
Yeri geldi en iyi arkadaşım, yeri geldi sırdaşım, yeri geldi sığındığım bir gölge oldular.
Ama her nerede olursam olayım varlıklarını ve sevgilerini hissettirdiler.
Gerçek anlamda gençliğim oldular. Beraber güldük. Beraber ağladık. Beraber büyüdük.

0f3qM - Imgur.png
Soshi hayranı olmaktan her gün gurur duydum.
16. yıl dönümüz kutlu olsun!
Birlikte daha nice senelere~.~
Pxfgn - Imgur.jpg

Hep söylediğimiz gibi~
Şimdi, Gelecekte, Sonsuza dek SoNyeoShiDae!
Now, Future, Forever Girls' Generation!
8QXAA - Imgur.gif

Sizler de SNSD'nin 16. yıl dönümü için güzel dileklerinizi, en sevdiğiniz era'yı ya da şarkıyı yazarsanız çok sevinirim. :)

gdGJW - Imgur.gif gdGJW - Imgur.gif gdGJW - Imgur.gif

#16Years_Sailinng_With_GG

tumblr_dcc9759b374f184b563fd68604f7960a_c7d6218c_2048-jpg.6671

F2i-HGKOb-MAAj-G8z.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ü

Üye silindi 187

Bu grubu takip etmek çok eğlenceliydi.Ben malesef 2017 yılında grubu keşfettim doğru düzgün promo aldıkları son dönemdi.Çok komik ve doğal bir gruptu bu yüzdendir ki katıldıkları her varyete izlenme rekorları kırdı.Knowing Bros'a ilk katıldıkları bölüm programın en yüksek reytingine sahipti.Bence jessica gruptan ayrıldıktan sonra üyelerin içindeki idol olma isteği söndü malesef nerdeyse hepsi oyunuclukta aktif.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Bu grupla ilgili en baskın duygum kesinlikle gurur. Kızların hepsini cok tanımıyorum, cok az programını izlemişimdir grup olarak. Yoona'yı çok severim. Çoğunun vokaline ve yeteneklerine bayılırım. Grup olarak kimyaları çok güçlü ama bireysel olarak da parlıyorlar. TTS Kpop'da en sevdiğim alt gruplardandır. Tabiki seviyorum grubu ama daha çok onlarla gurur duyuyorum. Kız gruplarının öncülerinden biri kesinlikle SNSD. Sektörde yıllardır dimdik ayakta kalarak ve popülerliklerini kaybetmeyerek kadınların ne kadar güçlü olabileceğine çok iyi örnek hepsi. Hepsiyle çok gurur duyuyorum. Sonsuza kadar SNSD 🥰

Konu Sahibi
sonestarj

sonestarj

Trainee
Tepki
55
Nation's Girl Group <3
and Asia's no.1 gg! 💃
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

16. yılınız kutlu olsun Kore'nin kız grubu 💖 Daha nice güzel yıllara Girls' Generation. 💗

En sevdiğim era IGAB erası. Son zamanlarda ise en çok Forever 1 dinliyorum :')
IGAB gerçekten en iyi eralardından. O şarkıdan sonra K-Pop'ta şarkı türlerinde ciddi bir sıçrama yaşandı. Onun dışında albümde de harika şarkılar var.