Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Gözyaşlarına Boğulan Jungkookie

waldorfism

Trainee
Tepki
368
[+742,-42]
ARMY'lerin Bangtan için bir şarkı yaptığını öğrendi ve "huh?Gerçekten mi? Böyle bir şey mi var?" deyip şarkılarını dinlemeye başladı. Dinlerken gözyaşlarına boğuldu :(((

image (6).png

1[+180,-6]
Bu çocuk çok kibar, saf ve hiç değişmiyor. Cidden sevgiyi hak eden bir bebek.

2[+171,-7]
Şarkısı 2 gün önce Billboard'da 1 numaraya ulaşmış bir şarkıcı, hayranlarına teşekkür ediyor ve bir fan şarkısına ağlıyor. Beni çıldırtıyor artık kalbim nasıl dayanacak zalimin oğlu
(@Tenebris domestication yapmaya çalıştım dkdjjdjsj)

3.[+165,-6]
Gözlerinde şarkıya aşık olurken çıkan kalpleri görebilirsiniz.

4[+154,-7]
Hayranlarının söylediği bir şarkı yüzünden duygulanan bir idol... Cidden,onun gibi bir idol yok. Son 10 yıldır çok çok sevgi aldı ama hala bu kadar duygusallaşması,buna bu kadar sevinmesi ve kendisine gösterilen sevgiyi garanti olarak görmemesi çok güzel. ARMY ve Bangtan'ın bu kadar birbirini sevmesine çok mutluyum.

5.[+135,-6]
He is seriously the real deal (? na
sıl olacak burası)
Tenebris'in düzeltmesi ile: Bu çocuk cidden işinin erbabı

Son düzenleme:
Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Çeviride okurken rahatsızlık veren bir kısım var mı işte bir öge eksik fazla anlam bozukluğu olmuş diyeceğiniz

Ü

Üye silindi 192

[+742,-42]
ARMY'lerin Bangtan için bir şarkı yaptığını öğrendi ve "huh?Gerçekten mi? Böyle bir şey mi var?" deyip şarkılarını dinlemeye başladı. Dinlerken gözyaşlarına boğuldu :(((

Ekli dosyayı görüntüle 5342

1[+180,-6]
Bu çocuk çok kibar, saf ve hiç değişmiyor. Cidden sevgiyi hak eden bir bebek.

2[+171,-7]
Şarkısı 2 gün önce Billboard'da 1 numaraya ulaşmış bir şarkıcı, hayranlarına teşekkür ediyor ve bir fan şarkısına ağlıyor. Beni çıldırtıyor artık kalbim nasıl dayanacak zalimin oğlu
(@Tenebris domestication yapmaya çalıştım dkdjjdjsj)

3.[+165,-6]
Gözlerinde şarkıya aşık olurken çıkan kalpleri görebilirsiniz.

4[+154,-7]
Hayranlarının söylediği bir şarkı yüzünden duygulanan bir idol... Cidden,onun gibi bir idol yok. Son 10 yıldır çok çok sevgi aldı ama hala bu kadar duygusallaşması,buna bu kadar sevinmesi ve kendisine gösterilen sevgiyi garanti olarak görmemesi çok güzel. ARMY ve Bangtan'ın bu kadar birbirini sevmesine çok mutluyum.

5.[+135,-6]
He is seriously the real deal (? na
sıl olacak burası)
sad innocent eyes GIF by Oggy and the Cockroaches

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ya yok aslında duygularını belli etmesi cidden güzel bi yeşil bayrak, ama ağlama şekli çok tatlı olduğu için bebek demek istedim 😭😭😭
Yok aşkım anladım ben de sevimli bulduğun için bebek dedin, böyle duygusal erkekleri seviyorum ya onu söylemek istedim sadece dkdjdjjd

Bunu yazarken de gif ile göz göze gelip onu teselli etmek istedim :(( çok şirin yaa. Adam çok kötü ağlıyor ben de çok şirin yiahhhh diyorum dlkdkxkdkkx