waldorfism
Trainee
- Tepki
- 368
[+742,-42]
ARMY'lerin Bangtan için bir şarkı yaptığını öğrendi ve "huh?Gerçekten mi? Böyle bir şey mi var?" deyip şarkılarını dinlemeye başladı. Dinlerken gözyaşlarına boğuldu ((
1[+180,-6]
Bu çocuk çok kibar, saf ve hiç değişmiyor. Cidden sevgiyi hak eden bir bebek.
2[+171,-7]
Şarkısı 2 gün önce Billboard'da 1 numaraya ulaşmış bir şarkıcı, hayranlarına teşekkür ediyor ve bir fan şarkısına ağlıyor. Beni çıldırtıyor artık kalbim nasıl dayanacak zalimin oğlu
(@Tenebris domestication yapmaya çalıştım dkdjjdjsj)
3.[+165,-6]
Gözlerinde şarkıya aşık olurken çıkan kalpleri görebilirsiniz.
4[+154,-7]
Hayranlarının söylediği bir şarkı yüzünden duygulanan bir idol... Cidden,onun gibi bir idol yok. Son 10 yıldır çok çok sevgi aldı ama hala bu kadar duygusallaşması,buna bu kadar sevinmesi ve kendisine gösterilen sevgiyi garanti olarak görmemesi çok güzel. ARMY ve Bangtan'ın bu kadar birbirini sevmesine çok mutluyum.
5.[+135,-6]
He is seriously the real deal (? na
sıl olacak burası)
Tenebris'in düzeltmesi ile: Bu çocuk cidden işinin erbabı
ARMY'lerin Bangtan için bir şarkı yaptığını öğrendi ve "huh?Gerçekten mi? Böyle bir şey mi var?" deyip şarkılarını dinlemeye başladı. Dinlerken gözyaşlarına boğuldu ((
1[+180,-6]
Bu çocuk çok kibar, saf ve hiç değişmiyor. Cidden sevgiyi hak eden bir bebek.
2[+171,-7]
Şarkısı 2 gün önce Billboard'da 1 numaraya ulaşmış bir şarkıcı, hayranlarına teşekkür ediyor ve bir fan şarkısına ağlıyor. Beni çıldırtıyor artık kalbim nasıl dayanacak zalimin oğlu
(@Tenebris domestication yapmaya çalıştım dkdjjdjsj)
3.[+165,-6]
Gözlerinde şarkıya aşık olurken çıkan kalpleri görebilirsiniz.
4[+154,-7]
Hayranlarının söylediği bir şarkı yüzünden duygulanan bir idol... Cidden,onun gibi bir idol yok. Son 10 yıldır çok çok sevgi aldı ama hala bu kadar duygusallaşması,buna bu kadar sevinmesi ve kendisine gösterilen sevgiyi garanti olarak görmemesi çok güzel. ARMY ve Bangtan'ın bu kadar birbirini sevmesine çok mutluyum.
5.[+135,-6]
He is seriously the real deal (? na
sıl olacak burası)
Tenebris'in düzeltmesi ile: Bu çocuk cidden işinin erbabı
Son düzenleme: