Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gülseren Ve Eurovision

eirene

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
243
Tepki
374
Puan
16
2005 Eurovision'da ülkemizi temsil eden Gülseren'in yaşadıkları


"Beni felaket bir şarkı ve kıyafetle Kiev'e gönderdiler. Tuvaletlerin önünde prova yaptırdılar. Kolombiyalı kocam Luis Ernesto'yu, 'Sen Türk değilsin' diye ekibimden çıkarttılar. Gitmemize yakın Armağan Çağlayan gelip 'bunun kalçası çok geniş, bizi temsil etmesin' dedi. Üstüne gelip bir de mezura ile kalçamı ölçtü. Kendimi hayvan gibi hissettim. Beni maymuna çevirdiler, kukla gibi oynattılar. Beni de 'Opera' şarkısıyla yerden yere vurulan Çetin Alp gibi öldüreceklerdi"

"Çektiğim acı ve üzüntü yüzünden şu an midemde büyük bir ülser var. Yarışmadan sonra günlerce eve kapanıp ağladım. İşlerimi kaybettim. Senelerce işsiz kaldım. Paris'teki prodüksiyon şirketimi kapattım. Öyle ağır eleştiriler alıyordum ki bir ara intihar etmeyi düşündüm. TRT beni öksüz çocuklar gibi ortada bıraktı. Yarışmada giydiğim elbiseyi bile terim kurumadan 'Çabuk çıkarın' diye zorla üzerimden aldılar. Sanki TRT beni Eurovision tarihinden silmek istedi. Sertab Erener, Kenan Doğulu, Hadise binlerce Euro'luk para, fırsat ve kariyer kazanırken bana ülser, gözyaşı, iflas, bunalım kaldı. Şimdi kolejlerde hocalık yapıp kiramı çıkartıyorum"


 

Blabla

Rookie Idol
Katılım
26 Tem 2023
Mesajlar
396
Tepki
1,786
Puan
34
Kalça olayı ne öyle ya aklıma bir adamın Afra Saraçoğluna göğsünü yaptır demesi geldi ne kadar igrencler.
 
Konu Sahibi
eirene

eirene

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
243
Tepki
374
Puan
16
Son düzenleme:
Üst