Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavuklu şehriye ve milföy hariç aynısını yapardım milföy yerine sigara böreği yapardım peynirli. Tavuklu şehriye yerine ise patates salatası ayy of gece gece canım çekti boş bir zaman bulsamda yapsam
@aycik, @BobaTea, teşekkürler bı dahakine böyle denicem umarım beğenilir yemek konusunda pek iyi değilim bende tüm yemeklere bulduğum her baharatı ekliyorum ki tadı güzel olsun bazen işe yarıyor ama bazı yemekler baharatla yenmeyecek duruma geliyor
@aycik, @BobaTea, teşekkürler bı daha böyle denicem umarım beğenilir yemek konusunda pek iyi değilim bende tüm yemeklere bulduğum her baharatı ekliyorum ki tadı güzel olsun bazen işe yarıyor ama bazı yemekler baharatla yenmeyecek duruma geliyor
Her baharat her şeye gitmiyor ya. Acı severim ama yenmeyecek duruma gelebiliyor. Tadına bakarak eklemeye çalış ya da YouTube'dan tarif izleyebilirsin ben öyle yapıyorum.
Her baharat her şeye gitmiyor ya. Acı severim ama yenmeyecek duruma gelebiliyor. Tadına bakarak eklemeye çalış ya da YouTube'dan tarif izleyebilirsin ben öyle yapıyorum.
Bu baharat işi deneme yanılmayla ilerliyor. Ben de ilk zamanlar farklı baharatlar ekliyordum güzel olacak diye xkrkflxkdk sonu hüsran oluyordu. Yemek yaptıkça o dengeyi kurarsın 🥹 umarım yaptığın bütün yemekler beğenilir 🫶