Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Hangi Ülkeyi Gezmeye Gitmek İsterdiniz?

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Gezmek istediğim tüm ülkeleri gezdim sanırım bir 20 25 ülke ediyordur ama peruya ve mısıra bir türlü gidemedim mısıra gideceğim sene sanırım çekirge istilası olmuştu 😭

mektup

Trainee
Tepki
53
gezdiğimde ne bulmayı beklediğimden emin değilim, o yüzden seçemedim. Görsellerin çoğuna erişilebiliyoruz o yüzden tek bir ülke seçeceksem bana daha fazlasını vermeli diye tam düşünürken aklıma bir yer geldi ama adını bilmiyorum… çok gitmek istemiştim duyunca Bang chan anlatmıştı böyle yıldızları çok net görebiliyormuşsun, sanırım bir adaydı ve fotoğraf çekmeye izin vermiyorlardı. görmek çok isterdim Avusturalyada bir yer olabilir penguen adası diye hatırladım ama internette çıkmadı ):
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

penguen adası diye bir yer var ama orası mı emin değilim

marin

Trainee
Tepki
637
İsviçre 😍 TWICE'ın orada çektiği bir gezi programından sonra biraz da ben araştırmıştım. Her yer tablo gibi. O kadar güzel ki canlı canlı o görselleri görmek istiyorum. İtalya'yı da merak ediyorum. Japonya'yı da. Ay ben dunya turu istiyorum galiba 😅

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,301
Hayatımda hep İtalya'ya gitmek istemişimdir. Hatta 6. sınıftayken bizim sınıf öğretmeni bizi İtalya, Romanya ve başka bir ülkeye daha geziye götürecekti üstelik ücret vermeyecektik. O kadar iyi bir fırsattı ki ama araya korona girince kaldı 😭 hâlâ hatırladıkça baya üzülüyorum

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Arap ülkeleri dışı her yerde birkaç gün kalmak isterim açıkçası ama daha çok Balkan ve Akdeniz ülkelerine gitmeyi isterim
Kasımda İtalya'ya gideceğim umarım 4 günlüğüne burada belki anlatırım değişik, ilgimi çeken şeyler olursa🫶