Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hayatsızım

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ya nedense gençliğimi kaçırıyor gibi hissediyorum. Paramın olmadığı zaman zaten çıkamıyorum olduğu zaman bile çıkasım gelmiyor. Sosyal medyada pinekliyorum.
Mesela buraya daha bugün kaydoldum ama 4-5 saat geçirmişim.
Bir şeyleri kaybediyor gibi hissediyorum.
Ve siz cevap olarak ne yazarsanız yazın kendimde bir şeyleri değiştirecek enerji yok.

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Gençlik sadece vücut olarak önemli bence asıl mesele aklının düşüncelerinin genç kalması beynin yaşanırsa asıl o zaman herşeyi kaçırısın
Sanırım senin dediğin olay8 yaşıyorum
Çok depresif oldu sanırım özür dilerim akşam akşam sizi üzdüysem

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Maalesef günümüz gençlerinin imkanları eskisi gibi değil benim dönemime bakıyorum ve şimdiye bakıyorum gerçekten çok üzülüyorum. Eminimki şu an senin gibi hisseden milyonlarca genç vardır. Kimseye tavsiye verme haddini kendimde bulamıyorum çünkü imkanlar o kadar az ki birine sinemaya git demek bile büyük bir lüks oldu. Ama yine de bir şeyler söylemek istiyorum. Biliyorum kafanı sosyal medyadan kaldırıp bilgilendirici şeylere bakması çok zor ama kültürlü bir insan olmak seni iş hayatında çok öne çıkaracak. Bu yüzden bol bol dizi izlemek (illa dijital platformları alın demiyorum korsan siteleri kastediyorum) ya da bol bol şiir,kitap okumak (pdf olarak indirerek vb.) sana çok şey katacaktır. Hiç bir şey için geç değil hayat geç kalmak için çok uzun eminim bir yerden başlayacaksındır. Hayal ettiğiniz dolu dolu hayatı yaşamak için kariyerinize çok önem verin bileğinize bir değil bir sürü altın bilezik takın bir sürü işle ilgilenin kızlar kendi hayatınızı yaşamak için savaşın. Eminim başarıcaksınızdır hepiniz için gelecek çok güzel olsun❤️

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Aynısı bende de var maalesef. Mezuna kaldığım yetmezmiş gibi bir de param yok. Olduğunda da harcamaktan korkuyorum. Kahveyi çok severim ama çok pahalı. Daha iki gün önce starbuckstan kahve aldım ve hala vicdan azabı çekiyorum. Çok güzel şeyler beğeniyorum ama alamıyorum,almaktan korkuyorum.

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Aynısı bende de var maalesef. Mezuna kaldığım yetmezmiş gibi bir de param yok. Olduğunda da harcamaktan korkuyorum. Kahveyi çok severim ama çok pahalı. Daha iki gün önce starbuckstan kahve aldım ve hala vicdan azabı çekiyorum. Çok güzel şeyler beğeniyorum ama alamıyorum,almaktan korkuyorum.
Değil mi ya birde ona buna yetmiyor para

Tepki
297
Bugün gerçekten seninle çok ortak noktamız var neden böyle bilmiyorum ama hayatsız değilsin inan starbucks a gidip 2 kuruşluk arkadaşlarımla siyaset konuşmaya ne paramı verebilirim ne sohbetimi ne enerjimi. Yukarda da yazıldığı gibi önemli olan beyni dinç tutmak kitap okuma rutinime seriden tekrar başlamam lazım bu forumda iyi oldu bende yeni katıldım kal sende takılırız beraber sömsmsm iki hayatsız nedir yani boş boş tatilde foto çekinmek mi hayatlı ya da starbucks a gidip boş lakırdı etmek mi lakırdı… vakit ve nakit buldukça gez oku daha ne yeter artar bile…