- Tepki
- 2,851
Ağacımın şifresini unuttum bu yüzden doğrulama kodu gönder diyorum e postama ama bir şey gelmiyor bir türlü yoğunluktan dolayı olabilir mi aşklarım lütfen yardımcı olun
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAynısını yaşıyorum, sinirim çok bozuldu
Ben de, umarım yoğunluk olduğu içindir. Sabah tekrar deneyelim olmazsaMail falan gelmiyor çok kişi olduğu için mi acaba lütfen öyle olsun okumak çok istiyorum
Gerçekten umarım o yazıların bir süresi yoktur ve yoğunluk için öyledir sabah tekrar deneyeceğim. Gerçekten ağlama noktasına geldim şans bizden yana olsunBen de, umarım yoğunluk olduğu içindir. Sabah tekrar deneyelim olmazsa
Ağladım biliyor musun flhafhkskhcs o kadar sinirim bozuldu ki.Gerçekten umarım o yazıların bir süresi yoktur ve yoğunluk için öyledir sabah tekrar deneyeceğim. Gerçekten ağlama noktasına geldim şans bizden yana olsun
Kaç kez doğrulama kodu gönder dedim ben bile bilmiyorum ve aynı şekil ben de ağladım birileri duymasın diye sustum seni çok iyi anlıyorum bitanemAğladım biliyor musun flhafhkskhcs o kadar sinirim bozuldu ki.
Keşkeee ama baktım orada da yokspam kutuna bak oraya düşmüş olabilir
Aşkım gece gece yorma kendinidur ben bi çözüm bulucam
Bekliyorum ben hala aşkımSorunu hallettiniz mi bacımsular?
Hiç denemedim orada bir deneyeyimOutlook'tan bir de dene. Benim de normal mail uygulamasına gelmeyen maillerim Outlook uygulamasına düşüyordu bir ara.