Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Her Pozisyonda Iyi Olmak Mı Ana Pozisyonunda En Iyisi Olmak Mı

Ü

Üye silindi 189

her pozisyonda ufak da olsa bi yetenegi olan idoller mi daha iyi yoksa ana pozisonunda sektordeki en iyilerden biri olan idoller mi

ornegin bts jungkook ve suga

jungkook hem dans hem rap hem vokal pozisyonlarina sahip uye ama hepsinde yetenegi olsa bile hicbirinde sektorun en iyisi degil. vokali cok guzel olsa da o kadar da guclu degil maalesef. biased olmayan bi listeye giremez gibi.

suga ise vokal ve dansta inanilmaz iyi olmasa da rap diyince akla ilk gelen idollerden. listelerin hep basinda gercek bi rapper.

bp jennie lisa

jennie de vokal rap dansta iyi gibi am ayni jk gibi hicbirinde en iyisi degil. evet rapi inanilmaz guzel ama kpop rapcisine gore ve bu katagoride bile rakipleri inanilmaz guclu.

lisa ise rapi iyi olmasina ragmen vokali biraz zayif ama dansi harika. idol dansci diyince akla ilk helen isimlerden. gercek danscilarin bile ilk terciherinden. rakiplerine cok sans birakmiyor

siz ne dusunuyorsunuz? kpop zaten pozisyonlar uzerune kurulu ana pozisyonunda en iyisi olmak daha mi onemli yoksa her seyden biraz olmasi mi daha onemli?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Yeol gibi olsun isterdim açıkçası adam rap, vokal, dans ve 11 enstrüman çalıyor yazıp besteliyo daha ne olsun
o kadar enstruman var mi ayol znznnxbx bu arada bayaaa iyimis ama sey soracam bu adamin baya bi skandali olmustu sevgilisini aldatma gibi ne oldu ona hic ogrenemedim ben olsyin gercek yuzunu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

O pozisyonlar boşuna verilmiyor açıkçası. Yani birine main rapper diyorsan ben onun vokaline bakmam ki rapine bakarım. Ha evet idol sektöründe olduğu için dansı da iyi bir seviyede olmalı o ayrı bir mesele. Her alanda iyi olmalarına gerek yok (olanlar da vardır belki). Ana pozisyonu neyse onu düzgünce yapsın.
kase muhur her ne varsa ondan cidden aynisi dusunuyorum usenmezsem bi gun bunun ustunde durdugum bi baslik acicam

Tepki
297
o kadar enstruman var mi ayol znznnxbx bu arada bayaaa iyimis ama sey soracam bu adamin baya bi skandali olmustu sevgilisini aldatma gibi ne oldu ona hic ogrenemedim ben olsyin gercek yuzunu
Skandalı fıs çıktı yalan olduğu belliydi zaten ama kotelilerin özel bir nefreti var zico ile de fotisi falan varmış sanırım ama yeol e gelene kadar sektörde neler neler var taktılar adama anlamadım…

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

O tamamen fos çıktı yeol dava açtı zaten resimler hepsi shoplu ve yapan kişi erkekmiş itiraf etmişti ama netizenler yılardır aynı konu üzerinden adama nefret kusuyor, resimlerin normal halleri de mevcut zaten
Skandalı fıs çıktı yalan olduğu belliydi zaten ama kotelilerin özel bir nefreti var zico ile de fotisi falan varmış sanırım ama yeol e gelene kadar sektörde neler neler var taktılar adama anlamadım…
anladim canlar sagolun 💋💋💋

B.I adamda her özellikten bir tane var. Söz yazarlığı yapıyor. İyi bir liderliği vardı. Eğer idol olsam onun özelliklerini isterdim şahsen. 😌
ben ana pozisyonumda en iyisi olup soz yazarligi produktorluk yapmak isterdim uffff hayvan gibi havali olurdum

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Her pozisyonda iyi olmak bence. Evet tek pozisyonda en iyisi olmak önemli ama grup dağıldıktan sonra her pozisyonda iyi olan üyeler daha fazla tutuluyor sektöre. Kpop sadece rap sadece şarkı ya da sadece dans değil. Bunların tek bir tanesini istesek zaten kpop takip etmeyiz. Suga Bobby mino rm gibi idollerin raplerini seviyorum mesela ama rap şarkısı dinlemek istesem bu 4 ya da 5 kili hariç diğerlerini açıp dinlemek yerine gider eminem 2pac snoop falan dinlerim. Vokal istesem beyonce gibi Rihanna gibi Micheal gibi kişileri dinlerim. Dans istesem dansçı izlerim ki hiçbir kpop idolü bir normal dansçı seviyesinde değil

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Her pozisyonda iyi olmak bence. Evet tek pozisyonda en iyisi olmak önemli ama grup dağıldıktan sonra her pozisyonda iyi olan üyeler daha fazla tutuluyor sektöre. Kpop sadece rap sadece şarkı ya da sadece dans değil. Bunların tek bir tanesini istesek zaten kpop takip etmeyiz. Suga Bobby mino rm gibi idollerin raplerini seviyorum mesela ama rap şarkısı dinlemek istesem bu 4 ya da 5 kili hariç diğerlerini açıp dinlemek yerine gider eminem 2pac snoop falan dinlerim. Vokal istesem beyonce gibi Rihanna gibi Micheal gibi kişileri dinlerim. Dans istesem dansçı izlerim ki hiçbir kpop idolü bir normal dansçı seviyesinde değil
yani hak verilebilir ama her pozisyonda iyi olanlar hicbir pozisyonda cok iyi olmuyor bazen. (jk jennie haric tutuyorum) vokal yapsalar az rap yapsalar az dans etseler az vs vs. suga mesela gercek rapci olarak goruluyor bi 2pac degil tabii ama rap dinlemekten hoslanan bi gayette dinler. lisa mesela idol dansci degil gercek dansci olarak goruluyor swalla fancam izle arka danscilar lisaya yetisemiyor kotu duruyor. taeyon ya da ailee mesela tam vokal show. ac konserler8ni kulaklarin bayram etsin ben gayet de dinlerim

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Tek pozisyonda iyi olmak çok riskli yaa. Ana vokal olsan dansın iyi değilse grupta göze batarsın, idol değilsin derler. Ana dansçı olup şarkıyı söyleyemezsen dansçı olsaymış neden idol olmuş derler. Çok nadir örnekleri var bence bunun.

Tek pozisyonda iyi olmak çok riskli yaa. Ana vokal olsan dansın iyi değilse grupta göze batarsın, idol değilsin derler. Ana dansçı olup şarkıyı söyleyemezsen dansçı olsaymış neden idol olmuş derler. Çok nadir örnekleri var bence bunun.
Çok yönlü olanların her yeteneğini ortalama olsa da çok iyi pazarliyorlar. Bu sektörde ortalama dans, ortalama vokal, akla kazınan şarkılar ile açamayacağın kapı yok✍️✍️

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Her şeyi yapabilmekten ziyade bir alanda uzman olmak daha iyi. Ördek olmaktansa çita ol.