Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hi Im Back💋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
@PonyWinx09 @juvel @JafarliB07💸 kaos un içinde olmak için her şeyi yaptınız ve evet başardınız ne mutlu size artık etrafta ben trolle kavga ettim onu buradan gönderdim diye dolaşabilirsiniz. Havalı değil komik göründününüz. Size bol trollu günler dilerim.💋
Canım sadece paylaştığın gönderiye ve yorumlara falan cevap vermiştik ama sen bilirsin neyse sayende kaosun içinde de olduk çok sağol gerçekten ayrıca ne bu dramatiklik ya ağlicam hahahaha havalı görünmek ya da görünmemek bunu düşünmemiştim bile iyi misin sen

Ü

Üye silindi 189

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Şimdi bu domuzcukmu uyarıldı,yoksa bizmi.Bana mesaj gelmediyine bakacak olursak uyarılan o.

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
sen çok iyi niyetli bir insansın samimi söylüyorum duygusal drama yapıyor farkında değil misin
Forumda başka bir hesabım var dediğinde mahcup olmasın diye üstüne gitmeyin dedim.Bilmiyorum drama mi yapıyor başka bir hesabı mi var.Aklımda bir isim var ve o kişi üzülmesin diye düşündüm

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Merak cok tehlikeli bir şey 😭😭 birileri uzulecekse susuyorum o zaman ama yine de ne olur ne olmaz rez, ben yerimi alayım da

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Arkadaşlar, bence gerçekten üzülmüş olabilir. Bunu trol uzmanı haline gelmiş biri olarak diyorum. Kimseye hakaret bir şey de etmedi. Yani bıcı bıcı gibi kişisel olarak biriyle uğraşıp hakkında kötü ve ağır konuşmadı. Galiba herkes trollerden bıktığı için biraz fazla tepki verdi. Bu arkadaş da beklemediği için ve hassas biri olduğu için kötü etkilenmiş olabilir. Bu yüzden konuyu kapatalım. Zaten kendisi aramızdan biri ve insanlarla iyi anlaşan biri olduğunu söylemiş. Belki kim olduğunu öğrenince üzüleceğiniz biridir.

dediklerine katılıyorum ama o kadar hassas arkadaş başlıklar silinmesine rağmen ben geldim deyip laf sokmalı şekilde konuyu uzatır mıydı sence:unsure: özür dilerim deyip hesabı kapatsa unutmuştu bile herkes. böyle daha bi farklı oldu sanki bilemedm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...