Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hiç Sevmediğiniz Moda Akımları

BobaTea

Aktif Üye
Üye
Tepki
151
Düşük bel... ve altına tanga giyme modası. Eğildiklerinde veya bir yere oturduklarında o tanganın görünmesi...
Şu olay kısaca:
christina-milian-low-rise-jeans.jpg

amaterasu

Üye
Üye
Tepki
29
MSCHF big red boots diye bir şey var kırmızı botlar, gerçekten ciddi bir şekilde tasarlanıp giyildiğine asla inanamıyorum, bizimle dalga geçiyorlar bence

hero-image.jpeg

Arven

Aktif Üye
Üye
Tepki
123
Erkeklerin İspanyol paça giydiği dönemler babamın da benzer pantolandan giydiği bir foto gördükten sonra benim için travma oldu resmen
Düşük bel pantolonlar ve kocaman tokası olan kemerlerin kombinlenmesi
Bir de idollerin son yıllarda çokça yaptığı şu sweat in bi kolunu omuzlarına atmaları hoşuma gitmiyor nedense

digustingshaat

Aktif Üye
Üye
Tepki
217
Erkeklerin İspanyol paça giydiği dönemler babamın da benzer pantolandan giydiği bir foto gördükten sonra benim için travma oldu resmen
Düşük bel pantolonlar ve kocaman tokası olan kemerlerin kombinlenmesi
Bir de idollerin son yıllarda çokça yaptığı şu sweat in bi kolunu omuzlarına atmaları hoşuma gitmiyor nedense
70 ler 80 ler sanırım erkeklerin ispanyol giydiği dönem bir de hala bazı erkekler bilek pantolon giyiyor ya kusasım geliyor

Arven

Aktif Üye
Üye
Tepki
123
70 ler 80 ler sanırım erkeklerin ispanyol giydiği dönem bir de hala bazı erkekler bilek pantolon giyiyor ya kusasım geliyor
Yok ya o kadar eski değil bi 25 yıl önce falan nerden bulduysa artık hem nefret etmiştim hem de babamla alay etmiştim böyle bı şey giydiği için sjsjsjsjsj

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap