Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hybeın Yeonjunu Parlatamaması

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Art arda cok konu actim ama bu cocuk benim kanayan yaram. Bu cocugun rapi guzel tarzi guzel star isigi fevkalade aurası var kendine cekiyor kendini gosteriyor dansı muthis kendi tarzi var. Sesi cogu kisiye garip gelebilecek olsa da genelde iyi soyluyor canlilarda bir de duzgun soyluyor bence ama hybe bu cocugu patlatamadı gitti bence patlatabilecegi tarzdan sarkilar vermiyor (sarkilarini begeniyorum ama) sizce?

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Çok büyük potansiyeli olan biri aslında bu konuda. Potansiyeli tam olarak kullanılmasa da büyük bir kısmı kullanıyor bence.
Viral olacak bir sarki istiyorum ya asiri catchy bir sarki yapmadilar daha bence lovesong ve loser lover bir tık sayılır ama

mirai

Trainee
Tepki
334
Bence Hybe bu çocuğu değil de grubu patlatmalı ben çoğu şarkılarını sevsemde bir türlü tepeye çıkarmadılar öyle ya da böyle Kore'de adın duyulmayınca zirveyi göremiyorsun yoksa bence Yeojun yeterince promo alıyor grup yükselirse en çok ona yarar

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bence 4.jenin en popüler erkek idolü olabilirdi şuan da çok popüler ama işte
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ta bence txtye en çok yakışan konspet bunlardeve
Evettt ben de cok sevmistim ama kastettigim seydi mesela bts bst ile bayagi patlamisti cok iconic bir kpop sarkisiydi oyle bir sarki yapmadilar daha

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
bence genel olarak grup parlamiyor. ben bazi sarkilarini seviyorum ama viral sarkilari yok gibi.
Evet cok uzucu bence hybeın grupta lider harici rol aciklamamasi da hata. Hic main dancer videolarinda yoklar main vokal videolarinda yoklar (gordugum kadariyla. Oyle olsa bir tık daha parlayabilirlerdi iste övgü postlari acilirdi

Ü

Üye silindi 189

Evet cok uzucu bence hybeın grupta lider harici rol aciklamamasi da hata. Hic main dancer videolarinda yoklar main vokal videolarinda yoklar (gordugum kadariyla. Oyle olsa bir tık daha parlayabilirlerdi iste övgü postlari acilirdi
o degil de main dancer yeonjun o kesin gibi de main vocal kim olurdu? ben taehyun?un sesini inanilmaz seviyorum ama en guvlu vokal kim ya

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
o degil de main dancer yeonjun o kesin gibi de main vocal kim olurdu? ben taehyun?un sesini inanilmaz seviyorum ama en guvlu vokal kim ya
Bence de taehyun kendini gelistirmek istiyor videolarda hep bundan bahseidyor ama bence hybe kotu vokal koclariyla calisiyor mesela lovesongun basinda I KNOW I LOVE YOU derken bogazini feci zorluyordu hani bagiracaksin da o kadar da bir seyi yok vokal kocu hatasi diye dusunuyorum

Ü

Üye silindi 189

Bence de taehyun kendini gelistirmek istiyor videolarda hep bundan bahseidyor ama bence hybe kotu vokal koclariyla calisiyor mesela lovesongun basinda I KNOW I LOVE YOU derken bogazini feci zorluyordu hani bagiracaksin da o kadar da bir seyi yok vokal kocu hatasi diye dusunuyorum
ayyy ama ben o i know i love you ya bayiliyorum. erkek sarkicilarin sesini o sekilde kullanmasi asiri hosuma gidiyor benim jznzbznxbnxn

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Bence hybe/bighit bu grubu parlatmayı başaramadı yoksa yeonjun hem sunuculuk yapan hemde diğer idollerle baya etkileşime giren bir idol. Saha öncede yazmıştım bu grup korelilerin seveceği visuallere sahip aşırı iyi fizikleri var gayet komik kişilikleri var. Marka ayarlanacak bir grup varsa bts’ten sonra bu beşli olması gerekiyordu. Adamlar 1.80 üstü resmen manken gibiler. Yeonjun özellikle yabancı fanlar tarafında da beğenilen bir yüze sahip. Beom’la da birlikte baya insanları kendine çekiyorlar ama bu grup içinde hep bir promosyon eksiği var. Birde 4. Jende Kore’de en başarılı grup.