Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Idol Olmak Ister Miydiniz?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Artıları ve eksileriyle buyrunuz

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Benden uzak Allah'a yakın. O kadar efor sarf etmek benlik değil. Her şeyin kontrollü ve planlı rahatsız edici ama fanların koli koli albüm alması paramın garanti olması rahat.
Ama baska meslekler icin de en az o kadar caba sarf etmiyor muyuz:<

amaterasu

Trainee
Tepki
65
Sahnede olmak, dans edip şarkı söylemek, zengin olmak, sürekli etrafımda insanların olması benimle ilgilenmesi falan harika olurdu da benim anksiyetem var. Ben patronumla görüşmeye giderken bile aşırı geriliyorum idol olduğumu düşünemiyorum. Nefret yorumlarımı okurdum sürekli herhalde ben, çıkamazdım, psikolojim kesin bozulurdu

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Sahnede olmak, dans edip şarkı söylemek, zengin olmak, sürekli etrafımda insanların olması benimle ilgilenmesi falan harika olurdu da benim anksiyetem var. Ben patronumla görüşmeye giderken bile aşırı geriliyorum idol olduğumu düşünemiyorum. Nefret yorumlarımı okurdum sürekli herhalde ben, çıkamazdım, psikolojim kesin bozulurdu
Psikolojik destek alirdin ama etki eder miydi cok bilmem bir suru nefret yorumu da alirdin:<

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
hayır, şirketi geçtim fanlar tarafından yapılan kısıtlamalara (sevgilisi olmasın, onu içmesin, bizle flört etsin), gelemem ben. artı yönü konserleri senin için sallanan lightstickler falan güzel ortam. grup olayını da seviyorum iyi anlaşabildiğin kişilerse onlarla konser vermek cidden eğlencelidir diye düşünüyorum

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
hayır, şirketi geçtim fanlar tarafından yapılan kısıtlama daha beter (sevgilisi olmasın, onu içmesin, bizle flört etsin), gelemem ben o kadar kısıtlamaya. artı yönü konserler senin için sallanan lightstickler falan güzel ortam. grup olayını da seviyorum iyi anlaşabildiğin kişilerse onlarla konser vermek cidden eğlencelidir diye düşünüyorum
Grup üyeleri kısmı beni de geriyor bayağı fevri ve asi biri oldugum icin de sevgilini falan çok kolay saklardın ya tum idoller sakliyor zaten

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Sadece parası inanılmaz cazip geliyor 😂😂 eğer iyi bir şirkette ünlü bir gruptaysanız markalar lüks bir hayat otomatik geliyor. Diğer türlü uzakdoguda yaşanmaz gerçekten. Özellikle Kariyer yapmak isteyen insanlar için Japonya'nın çok katı kültüründen dolayı beyin göçü alamadığını duymuştum aynı şey Kore'de de geçerli bence

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Grup üyeleri kısmı beni de geriyor bayağı fevri ve asi biri oldugum icin de sevgilini falan çok kolay saklardın ya tum idoller sakliyor zaten
saklamak mesele değil de yakalandıktan sonra gelen yorumlara sessiz kalmak imkansız geliyor bana

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Ben her şeyi çok kafaya takan bir insanım, ucunda ne kadar para olursa olsun evimde otururken milyonlarca insanın beni konuştuğunu bilme düşüncesi inanılmaz gerici ve stres verici olurdu. Beni destekleyen milyonlarca insan olması fikri de aynı korkunçlukta beni eleştiren kötüleyen hakaret eden milyonlarca insan olması fikri de. Bu kadar tanınıp bilinmek istemezdim. Yapacağım meslek yine kendimi ifade yeteneğiyle ve insan önünde konuşmakla alakalı ama en azından kimse dış görünüşümü sesimi en alakasız özelliğimi eleştirmeyecek idoller gibi. Ya da onlar gibi en ufak hareketimde linçlenmem, kimse yüzüme ten rengime de takıntılı olmaz. Yazarken bile gerildim kısaca benden uzak olsun bu fikir şvamvmxvmx
cidden saç çizgim bile haber olsa kafayı yerdim ben de fpwkdpncpskx

Ü

Üye silindi 197

bp üyeleri gibi aşırı rahat özgür ve popüler bi idol hayatıysa ben varım

• Kalp
Reactions: ask