Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İdol Olmasa Saç Baş Kavga Eder Dediğiniz Idol Varmı

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Kimleri düşünüyorsun? Çok merak ettim şu an
Bana sormadın ama yinede cevaplamak istedim xhbdbbdbxvxv bence ive ve gidle nin arası bozuk olabilir Minnie hesabından ive nin daseang alması hakkında "bu ne" diye paylaşım yapmıştı sanırım fake yerine resmi hesapta paylaşım yapmıştı zaten soyeon da diss atmıştı mama ya yani gidle halkların yenildiğini düşündüklerini çok belli ettiler ive de böyle düşünmelerinden rahatsızlık duymuş olabilirler

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
Bana sormadın ama yinede cevaplamak istedim xhbdbbdbxvxv bence ive ve gidle nin arası bozuk olabilir Minnie hesabından ive nin daseang alması hakkında "bu ne" diye paylaşım yapmıştı sanırım fake yerine resmi hesapta paylaşım yapmıştı zaten soyeon da diss atmıştı mama ya yani gidle halkların yenildiğini düşündüklerini çok belli ettiler ive de böyle düşünmelerinden rahatsızlık duymuş olabilirler
Hakikaten aslında hiç düşünememiştim ama çok mantıklı

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Bana sormadın ama yinede cevaplamak istedim xhbdbbdbxvxv bence ive ve gidle nin arası bozuk olabilir Minnie hesabından ive nin daseang alması hakkında "bu ne" diye paylaşım yapmıştı sanırım
Ay aklıma bir tane daha geldi secret number ile itzy de olabilir SN dan bir üye itzy den yeji ye benzetildiğini söylediği bir hayran yorumana "çift göz kapağım neredeyse yokmuş gibi mi gözüküyor" gibi benzeri bir şey söylemişti ilk başta anlamamıştım koreliler neden tepki gösterdiğine kızın gözleri küçük zaten diye ama korelilerin yorumlarını okuyunca anladım hem kıdemlisi ve samimiyeti olmayan biri hakkında saygı ifadeleri kullanmamış hemde yejinin gözleri Kore standlarına uymadığı için bilerek bastırarak çift göz kapaklarım yokmuş gibi mi gözüküyor diye belirtmiş yani bir nevi yeji nin gözlerine laf atmış

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
Ive'da sac bas dalacak potansiyele sahip tek bir uye bile yok uysal kizlara benziyorlar g idle kizlari miyeon disinda hepsi sac bas yolacak potansiyele sahip

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Ay aklıma bir tane daha geldi secret number ile itzy de olabilir SN dan bir üye itzy den yeji ye benzetildiğini söylediği bir hayran yorumana "çift göz kapağım neredeyse yokmuş gibi mi gözüküyor" gibi benzeri bir şey söylemişti ilk başta anlamamıştım koreliler neden tepki gösterdiğine kızın gözleri küçük zaten diye ama korelilerin yorumlarını okuyunca anladım hem kıdemlisi ve samimiyeti olmayan biri hakkında saygı ifadeleri kullanmamış hemde yejinin gözleri Kore standlarına uymadığı için bilerek bastırarak çift göz kapaklarım yokmuş gibi mi gözüküyor diye belirtmiş yani bir nevi yeji nin gözlerine laf atmış
A-ama bu saygısızlık? Resmen tipiyle dalga geçmiş kızın.

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
A-ama bu saygısızlık? Resmen tipiyle dalga geçmiş kızın.
Ay evet bilmiyorum ama çaylak zamanlarında itzy'e sektör fazla yükleniyordu yani bir rapçi ryujin yeni reşit olmuşken cinsel taciz yorumu yapmıştı yine programda bir kız ryujin için erkeksi ilgi çekmez filan diyordu bence sahne arkasında baya zorbalık görüyorlardı

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Dahyun, ryujin, yeji, yunjin, eunchae ( bu laf dalaşına girer fiziksele girer mi emin değilim), karina, ning2, shuhua, yuqi, hanni (bu kız arkadaşını falan korumak için girer kavgaya kendisi başlatmaz ama korkup kaçmaz da)

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Dahyun, ryujin, yeji, yunjin, eunchae ( bu laf dalaşına girer fiziksele girer mi emin değilim), karina, ning2, shuhua, yuqi, hanni (bu kız arkadaşını falan korumak için girer kavgaya kendisi başlatmaz ama korkup kaçmaz da)
Dahyun nasıl aklıma gelmedi bu video da tam jyp nin saçını başını yolardı

HYS

Trainee
Tepki
184
Kimleri düşünüyorsun? Çok merak ettim şu an
wonyoung-yuna
winter-yoon
yujin-wonyoung (izone zamanında bence bi ara kavgalılardı ama şu an iyiler)
yena-sakura (aralarının iyi olduğunu düşünmüyorum)
eunchae ve wonyoung(birbirlerini samimi bulmuyorlar bence)
şu an aklıma gelen bunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ive'da sac bas dalacak potansiyele sahip tek bir uye bile yok uysal kizlara benziyorlar g idle kizlari miyeon disinda hepsi sac bas yolacak potansiyele sahip
iveda max rei azıcık tartışır geri kalanlar kavganın içinde olmaz bile özellikle gaeul kavga çıkarmaya çalışan kişiyi tınlamaz bile

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
Olabilir. Mantıklı bir sebep. Ben olsam hoşlanmazdım şahsen

Yeji'de de dalga geçilecek tip olsa keşke. Kızın yüzü gözü ne kadar güzel halbuki
Uff yejinin gözlerine bayılıyorum. Kendisine de çok yakışıyor.

iveda max rei azıcık tartışır geri kalanlar kavganın içinde olmaz bile özellikle gaeul kavga çıkarmaya çalışan kişiyi tınlamaz bile
Sessiz olandan korkacaksın bence