Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Imdat

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
İnsanlara ederinden fazla değer vererek baş tacı yapan bizler yeri geldiğinde popolara tıpaç ediliyoruz işte. O yüzden bence sorun onlarda değil, onlara ederinden fazlasını veren bizlerde ya...
Gerçekten çok sinirim bozuldu ya ben o kadar uğraşıyorum ama umursanmiyorum bile off

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Uğraşma işte, onlar nasıl boş veriyorsa sen de boş ver. Kimseyle doğmadık ki onlarsız ölelim. Herkes gibi biz de bu hayata bir kez geliyoruz. Onlar dilediklerini yapıp yollarına devam ederken biz arkalarından yerimizde sayacak değiliz. Sen herkesten daha değerlisin.
🥹 çok kötü hissediyorum

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Başıma geldi üni 1 de kız sınav zamanı yanıma gelip seninle çalışalım demişti peki deyip notları bile önüne sermiştim sınavlar bitip normal derslere gelince kıza selam vermiştim kız ay senin adın neydi unuttum dedi. Haspam ondan sonra finalde mesaj attı knk not var mı diye😒
Bütün gün konuştuktan sonra ertesi gün yüzüne bakmayanlar😭

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Bir dünyanın en samimi insanı olup bir anda hiç tanımıyormuş gibi yapan insanları kapatabilir miyiz?
Ya bende şöyle oluyor gerçekten çok çabuk ortama ayak uydurabilirim çabuk kaynaşırım, bulunduğum ortamda yakın arkadaşlarım olur ama onlar buna bazen fazla anlam yükler benim içinse o ortamdan çıktığımda yüz yüze gorusmeyecegimiz bir durumdaysak o kişilere sessize alma durumu gibi bir şey oluyor. Ararlarsa konuşurum ama oturup aramam gibi. Çoook derin bir arkadaşlık yoksa ben bunlara çok anlam yüklemiyorum yaa galiba biraz hödüğüm. Ama hayat zaten karmaşık bunlara da çok kafa yormam eğlenmeme bakarım xsvsnnsjs
Uğraşma işte, onlar nasıl boş veriyorsa sen de boş ver. Kimseyle doğmadık ki onlarsız ölelim. Herkes gibi biz de bu hayata bir kez geliyoruz. Onlar dilediklerini yapıp yollarına devam ederken biz arkalarından yerimizde sayacak değiliz. Sen herkesten daha değerlisin.
Evet bence de. İnsanların dinamikleri, düşünceleri çok farklı. Kimseyi ailenizden ve kendinizden fazla sevmeyin.(böyle diyince de çok narsist gibi hissettim off xabsnjs)

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Bu insanlar ömür çürütür ne kadar erken giderse hayatından o kadar iyi hep şükrederim bu tarz insanlar erkenden yüzünü gösterdiğinde
Zaten çıkarcı biriyse işleri bitince kaçarlar, ortamı biriyse canı sıkılınca gider öyle çok uzun kalmaz
Lise sonda bir tane çocuk vardı böyle. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk.Bir gün durup dururken ona selam verip konuşmaya başlarken bana dönüp "Benimle konuşma bir daha." dedi. Şok oldum. Hiçbir sebep de yoktu. Sonra kendisine niye diye sordum, cevap vermedi m@l. Ben de "Ben sana çok meraklıydım sanki." diyip güldüm ve yanımdaki arkadaşımla konuşmaya başladım. Bir daha da iletişim kurmadım. Öylelerini gördüğünüz yerde s iktiri çekin, peşlerinden koşmayın.
Bunu bana salak kuzenim yaptı, 4 senedir görmüyorum şükür ✍️✍️

Tepki
297
Human Factor çok yorucu ya kjhkjlkjl Ünide lisede bend eçok takardım insanlara sonra bi çevren oluşuyor neyin ne olduğunu anlıyorsun çevrende 2-3 max insan yanında kalmak isteyen kalıyor bir şekilde kalmayanlar içinse haydı kızlar hepimiz aynı anda; Hazırlanmış bi yere gidiyor gibisinnnnn, benim her yerde elim kolum vaaağr 🎶🎸🎙️