Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vermeden Eleştirenler Isimleri Açıklasın

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Geçen açılan başlıkta ben sadece grupların onlara itici gelen yönleri isimsiz eleştirileri yapmalarını bekliyordum ama o kadar ilginç yorumlar geldi ki lütfen meraktan çatlıyorum idollerin isimlerini verin büyük yemin ederim hiç bir yorum ve eleştiri yapmıyıcam forum olarak toplu söz verebiliriz eleştiri veya yorum yapmıyıcaz

Tepki
113
Benimkini tahmin etmek pek zor olmamıştır bence dksksskskj
Sürekli belli üyeleri ön plana çıkardıklarını ve hep tuttuğu için aynı tarz müzik yaptıklarını söylemiştim.SKZ'den bahsediyordum.Örneğin ben grupla ilgilendiğim zaman I.N(ve Seungmin)i baya seviyordum ama hayranlar arasında isimleri bile çok az geçiyordu.Genelde hep Lee Know,Hyunjin ve Felix ön planda oluyor bi de ek olarak Thundereous'tan sonraki şarkılarını beğenmemeye başladım.Tabii benim fikrim Stayler alınmasın💕
Bende pek beğenmedim seungmin i üyeler pek umursamıyor gibi duruyor attıkları video şarkılarda felan ve ı.n. Seungminin şarkı sözleri çok az bencede

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
En baştan isimli demeliydin insan merak eder sonuçta ben yaptığım eleştiriyi genele yapmıştım bu yüzden söyleyebileceğim bir idol yok