Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vermeden İçini Dök

A

Anonymous (4aaa)

Forumda kızgın ya da kırgın olduğunuz kişilere ister anonim isterseniz de açık bir şekilde içinizi dökün hadi. İlk olarak ben başlıyorum. Büyük hayalkırıklığısın ve keşke siteden gitsen. Seni hiçbir şey mutlu etmez mi? Devamlı herkesi eleştiriyorsun sanki linçlenmek hoşuna gidiyor gibi. Forumda da aynı davranışları göstermeye devam ediyorsun sen akıllanmazsın.

Konu Sahibi
A

Anonymous (7c0a)

Yönetim kadrosu hayal kırıklığı. Uranyum yüzünden kaç seferdir sıkıntılı tiplerle uğraşıyoruz

Konu Sahibi
A

Anonymous (ffd9)

550 kişi ile anlaşmak zaten mümkün değil, herkesin kendi karakteri var, bütün farklılarla seviyorum ben buradakileri

Konu Sahibi
A

Anonymous (675a)

İlk yorum yaptığın andan itibaren senden pek haz etmiyordum. Desteklediğin idol yüzünden. Başta tepki gösterecektim ama yeni olduğunu sandığım için (meğersem değilmiş , en başından beri burdaymışsın) sana tepki gösterirsem birçok user da sana tepki gösterecekti ve yaşın küçük olduğu için kötü bir şekilde karşılanma ve kendini çok kötü hissetme diye sana pek bir şey demedim. Zaten birçok user senden pek haz etmiyordu. Sana tepki göstermemek için kendimi zor tuttum. Rengini gerçekten belli etmeni bekledim. Zaten nasıl bir olduğunu yakın zamanda belli ettin ve ben bir şey dememe gerek kalmadan sana birçok kişi ağzının payını verdi. Daha da gelir misin buralara bilmem ama akıllanmış bir şekilde gel. Bazı şeylerin şakası olmaz

Konu Sahibi
A

Anonymous (c1b5)

İlk yorum yaptığın andan itibaren senden pek haz etmiyordum. Desteklediğin idol yüzünden. Başta tepki gösterecektim ama yeni olduğunu sandığım için (meğersem değilmiş , en başından beri burdaymışsın) sana tepki gösterirsem birçok user da sana tepki gösterecekti ve yaşın küçük olduğu için kötü bir şekilde karşılanma ve kendini çok kötü hissetme diye sana pek bir şey demedim. Zaten birçok user senden pek haz etmiyordu. Sana tepki göstermemek için kendimi zor tuttum. Rengini gerçekten belli etmeni bekledim. Zaten nasıl bir olduğunu yakın zamanda belli ettin ve ben bir şey dememe gerek kalmadan sana birçok kişi ağzının payını verdi. Daha da gelir misin buralara bilmem ama akıllanmış bir şekilde gel. Bazı şeylerin şakası olmaz
@JafarliB07💸 'den bahsettim

Konu Sahibi
A

Anonymous (2923)

hala neden forumdasın anlamadım? Aldığın tepkilerden sonra hala burada olman resmen yüzsüzlüktür.

Konu Sahibi
A

Anonymous (d3f0)

Uranyum kendi kafasına göre bir şeyler yapıyor ve bu çok sıkıcı

Konu Sahibi
A

Anonymous (fe83)

Uranyum hiç iyi bir yönetici değil herkes ve her şeyle dalga geçiyor

Konu Sahibi
A

Anonymous (4203)

uranyum komik olduğunu mu sanıyor

Konu Sahibi
A

Anonymous (764b)

uranyum yönetmeyi beceremiyor eruyu bile her şeye rağmen yollamadı neden ekipte

Konu Sahibi
A

Anonymous (f2e5)

uranyum görevinden vaz geçmeli taraflı yönetici istemiyoruz forumda

Konu Sahibi
A

Anonymous (291d)

sıkıcı bir yönetici tenebris yönetici olsa bile okayım ama uranyumdan olmaz

Konu Sahibi
A

Anonymous (d5c2)

Uranyum o kadar taraflı ki artık tahammül edemiyorum neden mis gibi içerik üreticileri varken yönetime almadı anlamıyorum üstelik mine ekipten ayrıldı.