Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ive I've Mıne Albümü

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Either Way'e ilk dinlediğimde aşık olmuştum. Off The Record'u ilk dinleyince beğenmedim ama geçenlerde tekrar bir şans verdim ve Conversation dedikleri kısma aşık oldum. Albümü tam dinleyince ise OTT'ye.
Listem şu şekil olur sanırım
1- Either Way
2- Off The Record
3- OTT, Payback
4- Baddie, Holy Moly
Payback de çok güzel bir şarkı onu 5.sıraya koymaya kıyamadığım için OTT ile bir koydum.
Baddie bir kaç dinlemeden sonra daha hoşuma gitti ancak bu albümde başlık şarkısı olarak düşük kaldı bana göre. Albüm resmen bside olarak zengin başlık şarkısıı olarak düşük geldi

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Benim sıralamam
Either Way
Holy Moly
Off The Record
Payback
OTT
Baddie

Baddie ile yeni bişey denemeleri güzel, öyle çok yerin dibine sokulacak kadar berbat bi şarkı değil. Sound olarak farklı ve hoş, sözlerin çok sık tekrar edilmesi falan beni şarkıdan uzaklaştırıyor biraz.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Either Way'e ilk dinlediğimde aşık olmuştum. Off The Record'u ilk dinleyince beğenmedim ama geçenlerde tekrar bir şans verdim ve Conversation dedikleri kısma aşık oldum. Albümü tam dinleyince ise OTT'ye.
Listem şu şekil olur sanırım
1- Either Way
2- Off The Record
3- OTT, Payback
4- Baddie, Holy Moly
Payback de çok güzel bir şarkı onu 5.sıraya koymaya kıyamadığım için OTT ile bir koydum.
Baddie bir kaç dinlemeden sonra daha hoşuma gitti ancak bu albümde başlık şarkısı olarak düşük kaldı bana göre. Albüm resmen bside olarak zengin başlık şarkısıı olarak düşük geldi
Sıralayacak olursam (ilk dinlemeden izlenimlerim)

1. Holy Moly
2. Off The Record
3. Either Way
4. Baddie
5. OTT
6. Payback