- Tepki
- 118
Ben lise2deydim. Bir çocuktan fenaa hoşlanıyordum, çocuk da aşşırı yakışıklı öyle böyle değil. İyi de anlaşıyoruz. Yanyanayken havaya enerji, kimya sçıyoruz yani o kadar.
Beden derslerinde hoca bizi serbest bırakıyordu biz de tribünlerde oturup laflıyoruz sonra ben açılmaya karar verdim. O da bir şeylerle uğraşıyo.
Sana bir şey demem gerekiyor.
Dinliyorum.
Elindekini bi bırak. Önemli bir şey
Sen anlat sonra sana aldığım posteri göstereceğim.
Ben senden hoşlanıyorum dememle o da elindeki posteri açtı
ve dedi ki
ben gayim.
O an elinde tutuğu jaehyun posteri bana travma yaşattı. Jaehyun'un bana o dalga geçer gibi bakışı, hani çocucuğu alamadın der gibi bakışı. Sırıtışı...
O yaz nasıl yaptı etti bilmiyorum ama Jaehyun'a aşşırı benzeyen birini buldu ve o günden beri beraberler. Jaehyun senin suçun yoktu biliyorum ama 6 aylık hoşlandığım çocuğu senin bir klonuna kaybettim.
Ağustosta 4.yıllarını kutlayacaklar. Araya pandemi girdi hala ayrılmıyorlar anasını. Her yıl beni de çağırıyorlar gitmiyorum. Bu yıl gidersem izin verirler fotolarını atarım.
Bana travma yaşatan o poster
Beden derslerinde hoca bizi serbest bırakıyordu biz de tribünlerde oturup laflıyoruz sonra ben açılmaya karar verdim. O da bir şeylerle uğraşıyo.
Sana bir şey demem gerekiyor.
Dinliyorum.
Elindekini bi bırak. Önemli bir şey
Sen anlat sonra sana aldığım posteri göstereceğim.
Ben senden hoşlanıyorum dememle o da elindeki posteri açtı
ve dedi ki
ben gayim.
O an elinde tutuğu jaehyun posteri bana travma yaşattı. Jaehyun'un bana o dalga geçer gibi bakışı, hani çocucuğu alamadın der gibi bakışı. Sırıtışı...
O yaz nasıl yaptı etti bilmiyorum ama Jaehyun'a aşşırı benzeyen birini buldu ve o günden beri beraberler. Jaehyun senin suçun yoktu biliyorum ama 6 aylık hoşlandığım çocuğu senin bir klonuna kaybettim.
Ağustosta 4.yıllarını kutlayacaklar. Araya pandemi girdi hala ayrılmıyorlar anasını. Her yıl beni de çağırıyorlar gitmiyorum. Bu yıl gidersem izin verirler fotolarını atarım.
Bana travma yaşatan o poster