Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jaejoong!!

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Jaejoong isimli bir idol varmis ben kpop takiplemeye yeni basladigimda konusuluyordu ama pek anlamiyordum tabii bu aralar meraklandim biraz anlatir misiniz??💞

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Zevkle anlatayım,
JaeJoong Kore'nin erkek idoller listesinde her daim en yakışıklı bulunanlardan biri. Bunun yanında söz yazarlığı ile büyük bir ilgi toplaması şöyle dursun, canlı vokali, sesini kullanış tarzı çok gözdedir. Çıkış yaptığı günden bugüne dek hayranlarını müzikal anlamda hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmadı. Zorlu yollardan geçti, geçmişi tahmin edebileceğinizden çok daha çetrefilli. Ama günümüze baktığımızda artık tamamen hayatını düzene koymuş, işiyle ilgilenen arada bir oyunculuk yapan güzel bir insan.
Belki karistiriyorumdur da hamile sevgilisini dovme gibi bir olayi varmis?? Bugun cok yorum okudum belki baska biridir ozr dlrm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ah. Welcome to the TVXQ world. Anlatacak o kadar şey var ki.. Destan yazılır :D
Zevkle dinlerim😙

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,159
Elle çizsem bu kadar olur dedirten bi yakışıklılığı var. Ailevi meseleleri de oldukça ilginç youtubeda bir videoda denk gelmiştim, unhelpful guide formatında videoları illa vardır diye düşünüyorum azıcık araştırıp bulabilirsin. Yalnız yanılmıyorsam bi ara bi konserinde kadınlarla ilgili beni irite eden bi yorum yapmıştı, haberi tam hatırlamadığım için ayrıntı veremiyorum. Ayrıca şu an exo-cbx sme dava açmışken tvxq olaylarına da göz atmanı öneririm tarih tekrar ediyor cidden jdbxksbdkdjdkfn

Edit: Haberi bulamadım acaba başka biriyle mi karıştırıyorum yaw 🤨

Son düzenleme:

marin

Trainee
Tepki
637
Dünyalar yakışıklısı olması bir yana vokal ve dans konusunda da çok yetenekli olmasından dolayı 2.jenerasyonun en popüler idollerinden biridir. Şunu belirtmeliyim ki şimdi adına görsel üye denilen hiç kimse Jaejoong kadar vay be dedirtmiyor bana. Yıllar geçti ve adam hâla efsane yakışıklı. TVXQ üyesi olmaya devam etseydi muhtemelen solo olarakta adını efsaneler arasına yazdırırdı. Kişilik olarakta hâla eski dostlarıyla görüşen vefalı biri olduğunu düşünüyorum. TVXQ'nun geride kalan üyeleriyle hâla görüşmesi ince bir detay çünkü o derecede sorunlu ayrılan kimse geridekilerle görüşmüyor genelde. Vakti zamanında Türkiye'ye gelmişliği de varmış bu arada. Bir videosu vardı ama bulamadım şu an onu. Kendisini canlı gören ablalarımızdan olsaydı aramızda dinlerdik birinci ağızdan 🤗

• Kalp
Reactions: ask

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
2012'deydi galiba, Ankara'ya fanmeetinge gelmişti, deli kuzenim etkinliğe katılabilecek sayılı insanlardan olabilmek için çok uğraşıp harbiden etkinliğe katılanlardan biri olmuştu. Tabii benim yaşım küçüktü daha o zamanlar, ben deneyememiştim şansımı. 🥺 Fotoğraflarda göründüğünden kat be kat daha yakışıklı olduğuna dair rivayetler duymuştum kendisinden. KJDŞFLDGKL

Bir de bazı şanslı hayranlarla fotoğraf çekimi yapmıştı. Şu ablamızın yemediği laf kalmamıştı sırf JJ ile fotoğraf çektirebildi diye... Acaba bu ablamız şimdi ne yapıyor? Aklıma düştükçe bi merak ederim. KLJSGKDGFKL

481639.jpg

• Kalp
G

<.<gattara<.<

Tamammmm ona da bir bakayim mi
boys over flower izledin mi? Oradaki sarışın oğlan işte sevgilisi hamile hem çocuğunu kabul etmedi hem de şiddet uyguladı oç o tam bir şero. Bu arada jaejoong da kadın düşmanı vibe alıyorum birkaç konuşmaları beni sinir etmişti :/

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğen
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
boys over flower izledin mi? Oradaki sarışın oğlan işte sevgilisi hamile hem çocuğunu kabıl etmedi hem de şiddet uyguladı oç o tam bir şero. Bu arada jaejoong da kadın düşmanı vibe alıyorum birkaç konuşmaları beni sinir etmişti :/
İzlemedimmm hic dizi izleyemem:"