Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jennie’nin Oynadığı The Idol Dizisi

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Şahsen ben dans sahnesini beğenmedim.Buraya bir şeyler yazardım da neyse.Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
NOT:blink olupta sevmeyen var mıdır acaba.Bunu çok merak ettim WOZMEKXOEMXLEKD.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Sanırım insanlar bu haberden sıkıldı ve son atılan haberlerde ülkenin kötü durumu hakkında olunca burada da gergin bir hava olmuş.Gelen tepkilere üzülmüşsündür diye yazayım dedim.Önceden de dediğim gibi seninle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.
Jennie biaslı olarak sevmediğimi söyleyebilirim.Buradz ki kişilerden gözlemim de kimse ne yapsa beğenirim kafasında değil.

Ü

Üye silindi 181

Şahsen ben dans sahnesini beğenmedim.Buraya bir şeyler yazardım da neyse.Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
NOT:blink olupta sevmeyen var mıdır acaba.Bunu çok merak ettim WOZMEKXOEMXLEKD.
Sen şu toksiklerdensin galiba. Zamanında twerk atıyor diye zorbaladiginiz hareketleri kendi idollerinde sergiliyor. Once saygılı olmayı öğren. Twerk atan kadınlara orspu muamelesi yapma sonra gel burda başlık aç. Fikirleri çok merak ediyorsan git diğer haberlere bak.