Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop Ile Nasıl Tanıştınız?

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Eminim önceden burda çok konuşmuşsunuzdur ama ben yeni katıldığım için bilmiyorum ve hoşuma gidiyor birinin hangi grupla ya da hangi şarkıyla Kpop'a girdiği, nostalji yaşıyorum

Ben bap la girdim o zamanlar ağır onedirection hayranıyım best song adlı bir şarkı çıkarmışlardı ve birden Twitter ve Facebook da kaos ortamı oluşmuştu ne olduğunu anlamadan Pp sinde Koreli adamlar olan kişiler OD nı linçliyordu meğer şarkının başında bap üyelerine kendi kafalarını montajlıyıp sonradan yırtıp atmışlar bap ın resmini sbbdhxbshxbdh baby fandomu saygısızlık yaptılar bap'a diye linçliyorlardı adamları.bende bu bap kim diye araştırdım sonra şarkıları hoşuma gitti öyle diğer gruplarında stanlemeye başladım

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
2020 yılında tanıdım ama nasıl tanıdım bilmiyorum hiç

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ort.okul zamanlarımda dinleyen çok kişi vardı ama ben fanların abartılı tavırları yüzünden uzaktım kpopa sonra sevdiğim bir arkadaşım sayesinde biraz ilgi duydum -bana bts üyelerini gösterip seçmemi falan söylüyordu ben hep jk i seçince popüler bir videosunu açıp göstermişti (jungkook biased olmam taa o zamana dayanıyor dneokdowkd) - ama hâlâ dinleme niyetim yoktu sadece önyargılı değildim artık. sonra lisede kendi arkadaş grubumda dinleyenler vardı onlar sayesinde seveceğim birkaç şarkı öğrendim ve blackpink i tanıdım (exo ve bts i ortaokuldayken duymuştum). özellikle as if is your lasti baya sevmiştim orada da turuncu saçlarıyla direkt lisa dikkatimi çekmişti ilgimi çeken 2 idolün olması da kpopa olan ilgimi baya arttırmıştı işte sadece onlardan öğrendiğim birkaç şarkıyı dinlerken bir baktım baya grup falan öğreniyorum bir sürü şarkı biliyorum fpejdkekd

Son düzenleme:

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bu başlık daha önce açılmıştı hatta yazmaya üşendiğim için o başlığı bulup atacaktım ama bulamadım ʕ⁠´⁠•⁠ ⁠ᴥ⁠•̥⁠`⁠ʔ

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Eminim önceden burda çok konuşmuşsunuzdur ama ben yeni katıldığım için bilmiyorum ve hoşuma gidiyor birinin hangi grupla ya da hangi şarkıyla Kpop'a girdiği, nostalji yaşıyorum

Ben bap la girdim o zamanlar ağır onedirection hayranıyım best song adlı bir şarkı çıkarmışlardı ve birden Twitter ve Facebook da kaos ortamı oluşmuştu ne olduğunu anlamadan Pp sinde Koreli adamlar olan kişiler OD nı linçliyordu meğer şarkının başında bap üyelerine kendi kafalarını montajlıyıp sonradan yırtıp atmışlar bap ın resmini sbbdhxbshxbdh baby fandomu saygısızlık yaptılar bap'a diye linçliyorlardı adamları.bende bu bap kim diye araştırdım sonra şarkıları hoşuma gitti öyle diğer gruplarında stanlemeye başladım
Kuzenlerimle otururken ne izlesek diye dusunurken boombayah klibini acmislardi ilk oyle tanistim direkt lisa biasladım. Sonra bts albumlerini falan gostermislerdi btsi de oyle tanidim oppaciligi bile anlatmislardi

Uaua

Trainee
Tepki
218
Ya ben 1 yıl öncesine kadar hani "kpop benim tarzım değil yaa" diye dolaşan arkadaşlarınız olur ya onlardandım. Bsjfmfjfö. Bir şarkı viral olunca dinler, ama hangi gtuptandı kimler söylüyor fln kalmazdı aklımda. Nasıl becerdim bilmiyorum ama yt shorts'un kpop kısmına düştüm. Genelde Rock seven biri olarak ve nadiren de olsa metal dinleyen biri olarak skz şarkılarının gürültülü olduğunu okuyunca merak edip baktım. Şarkıları hoşuma gitti. Yt nasıldır bilirsiniz sonrasında tüm keşfetim 8 adamla doluverdi 😭 Sınıfımda skz dinleyen bir kız da vardı onun gazı ile bir bakmışım stan olmuşum. Bilmiyorum belki zamanında birilerin ahını almışımdır.

Onun dışında 2 kez çok yaklaşmıştım kpop'a İlki Exo ile beraberdi. Sınıfımda bir arkadaşım onları çok öneriyordu. O dönem biraz dinlemiştim ama araya yaz tatili girince ve kızla sonraki sene farklı sınıflara düşünce benim de grupla aram açılmıştı.

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,154
Spesifik olarak da şu video diyebilirim, BTS artık eskisi kadar sevip takip ettiğim bi grup olmasa da sektöre onlarla girdiğim için yerleri ben de farklı

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
2016 yılının başlarında miss a nın hush şarkısının performanslarından bir tanesi YouTube da karşıma çıkmıştı ekrana büyülenmiş gibi baktığımı hatırlıyorum😂 ama k-pop a devam etmemi sağlayan hyuna ve 4minute grubudur. Uzunca bir süre onların şarkılarını dinlemiştim daha sonra yavaş yavaş sevdigim gruplar dagılınca ya da ara verince ki coguyla cok az zaman gecirmisimdir (4minute,2ne1,t-ara...🥲) 3. Jenerasyon gruplarini arastirmaya baslamistim genel dinleyiciyim aslinda fandomunda bulundugum tek grup blackpink onların cikisini ekran basinda bekledigim gunlerden bugune beraber buyuduk global bir grup haline geldikleri icin cok gururluyum cogu seyi onlarla birlikte basardim ve atlattim onun disinda twice bts red velvet got7 exo... gencligim tum kpop gruplariyla gecti diyebilirim😂 yeni nesilden de txt itzy aespa vs cok severim ve ozellikle newjeans in blackpink gibi simdilerde ne kadar abartildiklari dusunulsede ayni enerjiyi veriyorlar bana global bir grup olacagini dusunuyorum tabi gelecek ne gosterir bilemeyiz 🤷🏻‍♀️

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Televizyon da hangi kanaldı bilmiyorum BTS şarkılarını çalıyordu sunucu gelen yorumları okuyor en çok kimi seviyorsunuz falan diyor du herkes de jimin yazmış bende meraktan girdim YouTube ye kim la bunlar diyerekten o gün sabahı yaptım Türkçe'ye çevrili videolarını müziklerini falan izledim bağımlılık yaptı bırakamadım zamanla da diğer grupları öğrendim

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Televizyon da hangi kanaldı bilmiyorum BTS şarkılarını çalıyordu sunucu gelen yorumları okuyor en çok kimi seviyorsunuz falan diyor du herkes de jimin yazmış bende meraktan girdim YouTube ye kim la bunlar diyerekten o gün sabahı yaptım Türkçe'ye çevrili videolarını müziklerini falan izledim bağımlılık yaptı bırakamadım zamanla da diğer grupları öğrendim
Kralpop falan olabilir mi acaba gündüz ve gece belli saatlerde kpop yayınlardı müzik kanalları yorumları falan da anımsıyorum hayal meyal

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Tahtada kpop şarkıları açan bir ikili vardi onların sayesinde başlamış oldum.
Dna
Boombayah
Not today
Ve heart shaker'in ilk 5 saniyesi
İlk dinlediğim gün bunlardı dinlediklerim
Çok şaşırmıştım klibe(not today) bunlar bu kadar uğraşıyor mu bu klipler için demiştim kız da daha fazlası bile var demişti.
Hoşuma gitmesine ve bts nasıl denilir bilmeme rağmen utandığımdan betese demiştim 😅
Başka bir zaman da blackpink debut dans videosunu gösteriyorlardı bir zibidi çocuğun sarışın iyiymiş dediğini hatırlıyorum hdhdhdhd
Ve son olarak da gereksiz ama ilk biaslarim namjoon ve jisooydu.Mor namjoon ve dnadeki partına aşıktım ve çok uzun bir süre de biasımdi.

mektup

Trainee
Tepki
53
2015 veya 2016da arkadaşım BTS dinletmişti, şarkı dope olabilir (ya da boy in luv)