digustingshaat
Trainee
- Tepki
- 202
Çoğumuz K-pop gruplarını takip ediyoruz ve severek dinliyoruz ama rock bandler ne olacak ? haydi zaten sayıları az olan k-rock bandler hakkında konuşalım ve şarkılar paylaşıp sevdiğimiz grupları tanıtalım ben başlıyorum,
DAY6 7 eylül 2015 de JYP Entertaintment şirketi altında 6 üyeli bir grup olarak çıkış yaptı aynı zamanda şirketteki ilk ve tek band (2 üye farklı senelerde gruptan ve şirketten ayrıldı en sonda onları da koyacağım.) şu anda güncel olarak 4 üyeli bir grup Wonpil ve Dowoon askeri hizmet vermekte diğer üyeler askerden terhis oldular .
Soldan sağa Young-K , Wonpil, Dowoon ve Sungjin
Park Sungjin (Lider,Ritim Gitarist,Ana Vokal )
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1993
Young-K (Bass Gitarist , Ana Vokal)
Doğum Tarihi : 19 Aralık 1993
Wonpil ( Ana Vokal , Sentezleyici ,Klavyeci)
Doğum Tarihi : 18 Nisan 1994
Dowoon (Baterist,Vokal ,Maknae)
Doğum Tarihi : 25 Ağustos 1995
ESKİ ÜYELER :
Jae (Ana Gitarist , Ana Vokal )
Doğum Tarrihi : 15 Eylül 1992
Jae 2022 de gruptan ve JYPE den ayrıldı .
Junhyeok (Klavyeci , Vokalist)
Doğum Tarihi : 17 Temmuz 1993
Junhyeok 2016 da gruptan ve JYP den ayrıldı .
Eveeeet DAY6 benim bandler arasında fanlığını yaptığım tek grup diğer bandlerin de çoğunı seviyorum,tanıyorum ve dinliyorum aranızda başka bandlere fanlık yapan ya da severek dinleyenleri merak ediyorum mutlaka tanıtın belki başka hayranlar kazanırlar ya da yeni ve çok güzel şarkılar keşfederiz şimdi çok sevdiğim bazı Day6 şarkıları koydum bilmeyenler umarım zevk alarak dinlersiniz buraya kadar okuduysanız ya da okumadıysanız da çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın !
DAY6 7 eylül 2015 de JYP Entertaintment şirketi altında 6 üyeli bir grup olarak çıkış yaptı aynı zamanda şirketteki ilk ve tek band (2 üye farklı senelerde gruptan ve şirketten ayrıldı en sonda onları da koyacağım.) şu anda güncel olarak 4 üyeli bir grup Wonpil ve Dowoon askeri hizmet vermekte diğer üyeler askerden terhis oldular .
Soldan sağa Young-K , Wonpil, Dowoon ve Sungjin
Park Sungjin (Lider,Ritim Gitarist,Ana Vokal )
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1993
Young-K (Bass Gitarist , Ana Vokal)
Doğum Tarihi : 19 Aralık 1993
Wonpil ( Ana Vokal , Sentezleyici ,Klavyeci)
Doğum Tarihi : 18 Nisan 1994
Dowoon (Baterist,Vokal ,Maknae)
Doğum Tarihi : 25 Ağustos 1995
ESKİ ÜYELER :
Jae (Ana Gitarist , Ana Vokal )
Doğum Tarrihi : 15 Eylül 1992
Jae 2022 de gruptan ve JYPE den ayrıldı .
Junhyeok (Klavyeci , Vokalist)
Doğum Tarihi : 17 Temmuz 1993
Junhyeok 2016 da gruptan ve JYP den ayrıldı .
Eveeeet DAY6 benim bandler arasında fanlığını yaptığım tek grup diğer bandlerin de çoğunı seviyorum,tanıyorum ve dinliyorum aranızda başka bandlere fanlık yapan ya da severek dinleyenleri merak ediyorum mutlaka tanıtın belki başka hayranlar kazanırlar ya da yeni ve çok güzel şarkılar keşfederiz şimdi çok sevdiğim bazı Day6 şarkıları koydum bilmeyenler umarım zevk alarak dinlersiniz buraya kadar okuduysanız ya da okumadıysanız da çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın !