Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop'ta Önemsediğiniz Şeyler

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ben de müziğe daha çok önem veriyorum ama yalan yok tesadüfen çevirisiyle karşılaşıp önceden sevmememe rağmen sözlerini okuyunca bende anlam kazanan şarkılar oldu. ayrıca sesler de benim için önemli autotune basılınca şarkı istediği kadar güzel, sevdiğim tarzda olsun dinleyemiyorum -ki buna birçok şarkıyı örnek verebilirim- bir de özellikle gglerde dikkat ettiğim bir şey ince seslerden hoşlanmıyorum gidle aespa bp mamamoo gibi birbirini dengeleyen seslere sahip grupları dinlemeyi tercih ederim çoğunlukla

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Benim için en önemli olan şey müzik. Açıkçası şarkı sözlerinden çok melodiye önem veriyorum. Canlı vokaller de umursadıklarım arasında. Şahsen bir grubun iyi şarkı söyleyebilmesi iyi dans etmesinden daha önemli benim için. Siz en çok nelere önem veriyorsunuz?
Benim için iyi bir vokal gibisi yok. Kpop sadece müzik demek değil ama en önemli parçası müzik. O yüzden iyi şarkılar ve iyi vokaller en önemsediğim şeyler. Stüdyoda iyi söyleyen ama canlı söylediğinde bocalayan gruplar pek benlik değil açıkçası.