- Tepki
- 4,552
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlHic yaglanma yaptigini fark edebilecek kadar cok icmedim pek sevmem ozellikle acı kahveyiBen çok severim ama fazlası göbek yağlanması yaptığı (Türk kahvesi değil) için fazla içmiyorum
Ya ben sütsüz içemiyorum full latte içiyorum o yüzden ama şekerli kahve sevmiyorum bayıyorIce americano kadar müthiş kahve görmedim. Kahvesi tam ayarında buzlu (yaz-kış içerim).
Telveli kahveleri sevmem ben. Şekerli kahve hiç sevmem....
Korealı 2307Ice americano kadar müthiş kahve görmedim. Kahvesi tam ayarında buzlu (yaz-kış içerim).
Telveli kahveleri sevmem ben. Şekerli kahve hiç sevmem....
Çay için ayrı baslik acabilirim annem tiryakisi günde 40 bardak iciyordu iste calisirken simdi 20 falandır su bardagiyla bu aradaBen çaycıyım sanırım her gün en az 4 bardak içiyorum ama kahve bana çok ağır geliyor özellikle türk kahvesi sadece ice americano seviyorum
Açık konuşmak gerekirse baklava dahil çoğu şekerli şeylere alerjim var benim...Korealı 2307
Yeonjunla takıl o ice americano icin ölüp bitiyoeduAçık konuşmak gerekirse baklava dahil çoğu şekerli şeylere alerjim var benim...
Artı olarak telveli şeyler beni mutfak lavobosunu temizliyormușum gibi hissettiriyor ya jamakmaoamqoamaoaka