Blabla
Rookie Idol
- Tepki
- 1,785
Biz eşimle nişanliyken küçük bir mevzudan aramıza soğukluk girmişti biraz mesafeliydik ve bu beni çok üzüyordu. Sonra nişanlım aramızın ısınması açısından bana sade ve çok hoş bir buket göndermişti ve çok duygusal bir de not yazmıştı. O kadar mutlu olmuştum ki çiçeğin güzel bir fotoğrafını çekip durumumda paylaşmıştım. Paylaşmaz olaydım o günden beri hayatımı paylaşmaya tovbeliyim zaten. Kayınvalidem ve görümcem eşimi arayip ah bize de çiçek alan yok vah bize gül veren yok deyip onu mecbur bırakmışlar. Beni kıskanıp çiçek istemişler. Sonra durumları açıp bir baktım ellerinde çiçeklerle fotoğraf paylaşmış bana nispet yapıyorlar. Tanışma asamamizda eşimle başbaşa kalıp birbirimizi tanımaya çalışıyorduk aylar geçmişti ama öyle insan hemen taniyamiyor birbirini. Aileler de tanışmıştı. Kayınvalidem eşimi kıskanıp biz odamda yalnızken pat diye odaya daliyordu. Oturmamiza sohbet etmemize müsaade etmiyordu. Düğün günü gelene kadar bana oğluşuyla birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini kanıtlamaya çalıştı. Neyse ki şuan uzakta yaşıyorlar. Eşim benimle ilgili ne zaman bir jest yapmak istese ailesinden gizliyor çünkü hemen aynısını istiyorlar. Sizce kayinvalidemle nasıl mücadele edebilirim eşime de çok üzülüyorum onları idare etmeye çalışıyor.