- Tepki
- 2,105
Yahu birkaç gündür yoğunluktan bakamadım hemen yeni trendler gelmiş.. Çok geç kalmamışımdır umarım deyip damladım buraya. Hadi bakalım.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlNasılsın kayısıYahu birkaç gündür yoğunluktan bakamadım hemen yeni trendler gelmiş.. Çok geç kalmamışımdır umarım deyip damladım buraya. Hadi bakalım.
Haydaa kdkfkflf avukatız diye mi böyle oldu ya kskdkfkfkflflYazmaya çekiniyorum Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İyi diyelim iyi olalım be anonim sen nasılsın?Nasılsın kayısı
İyi be avukatım sürünüyorum işteİyi diyelim iyi olalım be anonim sen nasılsın?
Kız dur hal hatır sorayım dedim param yokSüründüreni süründürürüz hemen sabah ilk iş bi vekalet çıkar bana bakayım kskdkckfkcl
ha bu arada nasılsın sorusu ücretliydi o yüzden ben bi iban atıyorum yavaştan.. dkkxkccl
Ekli dosyayı görüntüle 15213
Forumdakilere indirim yapıyorum hiç endişelenme nasılsın sorusu ücretsiz ama naptın o işleri falan deyip detaya inersen açıyorum tarifeyi JANDMFKGKGKLLKız dur hal hatır sorayım dedim param yok
Hayat nasıl gidiyor avukatım erkekleri yok ediyormuyuzForumdakilere indirim yapıyorum hiç endişelenme nasılsın sorusu ücretsiz ama naptın o işleri falan deyip detaya inersen açıyorum tarifeyi JANDMFKGKGKLL
Ooo soru en sevdiğim yerden geldi JANDMFKFKKFLFLG (şaka)Hayat nasıl gidiyor avukatım erkekleri yok ediyormuyuz
Erkek nüfussü azaltılmalı bence atmosfere zarar veriyorlarOoo soru en sevdiğim yerden geldi JANDMFKFKKFLFLG (şaka)
Erkek demeyelim de kadın düşmanı erkek diyelim. Sonuçta her erkek bazı mağara adamları gibi çağdışı bir kafayla yaşamıyor.Erkek nüfussü azaltılmalı bence atmosfere zarar veriyorlar
yaa ben de seni seviyorum anon-şi <3dusuncelerini cok guzel ifade ediyorsun seviyorum seniii
ldfmjbgkbhdgmhklgdfkgşldfgdfgdflgd bu iyiydiNormalde 2300 ama bize özel 4500 di mi
uwuu teşekkür ederimTabii ki seni seviyorum sevmemek mümkün müü
Yorumların vs genelde hep çok doğru oluyor
Best avukattt
Ekli dosyayı görüntüle 15216
inşallah nisanlım da böyle düsünüyodur dfjgdfgdfHer eve lazımsın kxhfkdhxoxhkfhrod