Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kıdemlisi, Gd’ye Küfür Etti

Kpopüzerine

Trainee
Tepki
6
[Makale] '53 yaşındaki kötü çocuk' Lee Ha-neul, Baby Vox’ı dağıttığı yetmemiş gibi, G-Dragon’ı bile nişan aldı

1743020527249.png

DJ DOC üyesi Lee Ha-neul, Big Bang'den G-Dragon'a bir kez daha saldırarak ortalığı karıştırıyor.

Lee Ha-neul, yakın zamanda yaptığı bir canlı yayında G-Dragon'un yeni şarkısı "TOO BAD" hakkında sert bir eleştiride bulunarak, "Dürüst olmak gerekirse, 'TOO BAD' de o kadar iyi değil." dedi.

Sonra kaba bir şekilde ekledi, "Çocukların G-Dragon'a yalakalık yapmak için neden challenge çektiklerini bilmiyorum.
Bunu kanalımın ve hayatımın nasıl mahvolacağını düşünerek söyleyeceğim. Bu iyi değil, XX(küfür eder).”

Lee Ha-neul daha sonra G-Dragon'la alay ederek, koreografiyi taklit etti.
1743020670379.png

Ayrıca izleyiciler tartışmadan endişe duysalar da, "Onlara bir makale yazmalarını söyleyin. Lütfen kanalımı biraz tanıtın." diyerek hiç aldırış etmedi. Tam tersine, izleyici sayısı arttığında, "Sadece bir tarafı eleştirdiğimde, bir sürü XX kişi geliyor. İyi biri gibi davranmak istemiyorum, olduğum gibi gideceğim." dedi.

Bu, Lee Ha-neul'un G-Dragon'a yaptığı ilk uygunsuz konuşma değil.
1743020737623.png

Lee, "GD beklentilerinin altında" kışkırtıcı başlığı altında G-dragon’ın yayın öncesi şarkısı "POWER"ı eleştiren kısa bir video yayınlamış. Netizenlerden eleştiri aldıktan sonra, G-dragon'dan bahseden kısmı düzenleyip kısa videoyu da silmişti.

Lee Ha-neul, müzik sektörünün 'kötü çocuğu'nun temsilcisidir ve 2004 yılında hoobae grubu Baby Vox'a cinsel hakarette bulunarak tartışma yaratmıştır.

Baby Vox’ın CEO'su, daha sonraki bir röportajında Lee Ha-neul'a olan öfkesini şu sözlerle dile getirdi: "Lee Ha-neul'un sözleri Baby Vox’ın dağılmasında belirleyici bir etkendi. Çok kaba bir hikaye anlattı. Üyeler derinden incinmişti ve her gün ağlıyorlardı. Televizyonda olmak istemediler. Çocuklar çok yaralandı.”

NETİZENLERİN TEPKİLERİ

[+1000] Böyle yaşamamam gerektiğine dair değerli bir ders almış oldum

[+558] GD gerçekten sıkı çalışıyor. 38 yaşında bile bu tip insanlar hala ona yapışıyor + Eleştiri veya geri bildirimler elbette olabilir, ancak kamuya mal olmuş bir figürün bunu kamuya açık bir videoda yapması, özellikle de aynı sektördeki bir “sunbaenin” çok daha genç olan “hoobaesine” bunu yapmasından daha utanç verici ve çocukça bir şey olamaz.. Ve bunu, hiçbir güzel davranış iddiası olmadan, açıkça yapıyor. Konuyla ilgili düşüncelerini paylaşırken, GD’ye küfür ederek görüntülenmeleri yiyor ㅋㅋㅋㅋㅋ

[+477] GD'nin hayatına harcadığı çabanın 1/100'ünü bile harcamamış birinin böyle bir şey söylemesi acınası...

[+443] Tamam, bu kişisel bir zevk meselesi, bu yüzden iyi olmadığı görüşüne saygı duyuyorum ama sorun şu ki tavrın çok kaba. Hiçbir nezaket duygusu olmadan, sanki kavga ediyormuş gibi saldırgan ve kışkırtıcı bir üslupla konuşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

[+402] 50 yaşın üstündesin, hayatın çok acınası ezik Lee Ha-neul

[+387] ㅋㅋ GD'den daha iyi şarkılar çıkarsa kabul edeceğim ama onun kadar iyi bile değil ve sadece trot disco hip-hop yapıyor ve trendlere ayak uyduramıyor, bu yüzden sadece eleştiriyor, bu da çok komikㅋㅋㅋㅋㅋ

[+377] Sevmediği birinin popüler olmasından dolayı duyduğu üzüntüden başka bir şey göremiyorum

[+346] Korkunç bir aşağılık kompleksi var... O yaşta başarılı giden o gence nasıl böyle davranışlarla ve küfürlerle yaklaşabiliyorsunuz? Bu bir aşağılık kompleksi değil midir?

[+289] Bir yayıncı ve şarkıcı olarak hayatın zaten mahvolmadı mı?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+105] Eleştirmenlerin seçtiği en prestijli Kore Popüler Müzik Ödülleri'nde Power, Hip Hop ve Rap kategorisinde 1. olurken, Too Bad listelere 1 numaradan giriş yaptı, albümün tüm şarkıları top 10’a sıralandı ve en çok PAK yapmış şarkıya sahip erkek solist rekorunu kırdı. Home Sweet Home, solo bir sanatçının en uzun süre günlük listede #1 numarada kalan şarkısıdır🎉 Konserleri şu anda en büyük mekanlarda tükendi ve her türlü rekoru kırıyor🎉 Bu odasına sıkışmış büyükbaba çirkin

[+66] Sanırım bu şekilde GD'nin gözüne girmek istiyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+42] Şarkıyı eleştirebilirsin, çünkü herkesin kulağı farklıdır, değil mi? Peki dans ederken neden dalga geçiyorsun?

[+27] Şahsen GD'nin müzik tarzını beğenmiyorum ama Lee Ha-neul'un tepkisinden sonra ilk defa too bad müzik videosunu gidip izledim ve Lee Ha-neul'un gerçekten hayranıydım ama bu sefer gerçekten çizgiyi aştığını düşünüyorum. Şarkı ve dans mükemmeldi. Bu ayyaş hayal kırıklığı yaratıyor. Umarım GD'den özür diler.

[+16, -3] Haklısın hayatın mahvoldu~~~~

[+13] Sessizce yaşaㅠ

[+6] Bir şeyi mahvetmeyi aklından bile geçirmen, söylediğin şeyin yanlış olduğunu zaten bildiğin anlamına gelir.

[+6, -1] Home Sweet Home kesinlikle harika

[+4] Hayatın zaten mahvolmuş. Popüler hoobae sanatçını dikkat çekmek, albümünü ve kanalını tanıtmak için mi kullanıyorsun? Gerçekten ne kadar da kirli bir hayat

[+4] Senin fikrini kimse sormadı

[+3] Dikkat çekerek geçimi sağlamaya çalışıyorㅜㅜ Hyung, balık tutmaya git ve sadece sessizce dinlen~

[+3] 1 Numaralı gürültü pazarlama lideri