- Tepki
- 153
Programın ara ara kesitlerine bakıyorum ya da fragmanlarına. Az çok bilgim var. Burada takip edenlerle konuşabiliriz umarım.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olİzlemiyorum ya bu programa yönelik tek bildiğim replik "estetik" olan... Ayrıca Oğulcan adlı kişi çok beyefendi duruyorduProgramın ara ara kesitlerine bakıyorum ya da fragmanlarına. Az çok bilgim var. Burada takip edenlerle konuşabiliriz umarım.
Eski Kısmetse Olur izleyicisi olarak yenisini tamamen yapay buluyorum. Melis Buse Betkayan yok, Gamze Öztürk yok, Mehtap yok, Nu yok, Ayça yok.. Öyle kısmetse olur mu olur lksjdflaskgjlsProgramın ara ara kesitlerine bakıyorum ya da fragmanlarına. Az çok bilgim var. Burada takip edenlerle konuşabiliriz umarım.
yok ya ogulcan pisirigin teki. beyefendi degil cok sinsi biri. aybukeye rotindaya ve elife bakislarini goreceksin. seytan bu adam. bir de cansel gibi feminist gorunmeye calisiyor ama cansel disinda kimseye feminist degil o. bir ara busenin uzerine falan da yurumustuİzlemiyorum ya bu programa yönelik tek bildiğim replik "estetik" olan... Ayrıca Oğulcan adlı kişi çok beyefendi duruyordu![]()
Aybüke çok karıştırıcıydı ya. Sırf ekran süresi almak için gereksiz trip atıyordu.sibelin bir kadin olarak kadinlar hakkinda kisitlayici soylemleri cok korkunctu son bolumde. ayrica hic de guzel degil. eslem aglarken de guluyordu hic sevemedim bu kadini.
elifin sedatin yaptigi onca seyden sonra kiza kopek demisken bile hala adama geri donmesi. gurursuzun teki gercekten. eliften ilk sogudugum zaman rotindanin dedikodusunu yaymak icin yaren ve simgeyle birlik olmasiydi. o gun resmen yaren simge seyda uclusunun ona yaptigi zorbaligin aynisini rotindaya yapti. elif sohbet etmeyi de bilmiyor ya. karakter yapisindan sessiz oldugunu dusunmuyorum kelime haznesi dar bence. sıkıcı, soguk ve ruh emici dedikleri gibi.
canseli hic sevmem fake feminist diyecegim sadece.
rotinda ve aybuke. civil civil neseli iki kadin. ikisini de seviyorum
tolga CIDDEN benim sevdigim tek erkekti kismetse olurda. su an lucayi da seviyorum aslinda.