Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop Fanları

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
bazen instada kpop magazin sayfalarının yorumlarında o kadar saçma o kadar salakça şeyler görüyorum ki yani bu insanlar neden bu kadar salak diye düşünüyorum ciddi ciddi hele twitter... orası ig nin 1000 kat fenası yani bi insan neden hiç tanımadığı birini aşırı aşırı sözde sever tutucu bir şekilde korumaya çalışır ve o kişiyi korurken karşıdakine binbir türlü hakaretler ederki ya yani orda adam dünyanın parasıyla rahat rahat yaşıyor sende telefon başında onu korumak için veya kötülemek için paragraflar döşüyorsun hadi hepsini geçtim sevdiğin idole bişi dedi diye yüzünü gerçek hesabını ifşalamak nedir ya cidden kpop fanlarının bu kadar takıntılı olması televizyon programlarında kpop gençler için zararlı iyi değil diyen tipleri haklı bulmama sebep oluyor bazen neden böyleler hiç mi hiç anlamıyorum

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Cidden çok sinir bozucular. Doğruyu söylesen bile inkar edip linçliyorlar. Yaptığın yorumun altından bir şey çıkarmakla uğraşıyorlar. Gerçekten buna ne gerek var. İşin gücün yok mu. Senden kilometrelerce uzakta ve senden bihaber insanlar için başkalarını kırmaya değer mi? Benim de kpopa bağımlı olduğum zamanlar vardı ama ben hiç böyle değildim. Ben dinlerdim başkası dinlemezse dinlemesin umrumda değildi. Kimin hangi fandomda olduğu da önemli değildi benim için ,sonuçta zevkler farklı olabiliyor. Uğraşmaya değmeyecek şeyler bunlar. Başka platformlarda kpop hayranlarını eleştiriyoruz lütfen burada da onlar gibi olmayalım . Hepimiz birbirimizin fikirlerine saygı duyalım ve güzel bir şekilde iletişim kuralım.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Aşko kolaysa sen yap hem dans edip hem nasıl şarkı söylesin çok şey istiyorsun. Doğruları söyleyenlerin aldığı tepki.
Son cümleni başta yanlış anladım kan beynime sıçradı resmen . İkinci üçüncü okuyuşta anladım. Bir an bana öyle dedin sandım.

Özellikle bu savunmadan hoşlanmıyorum. Evet hem dans etmek hem söylemek zor ama işleri bu. Onca yıl eğitimi boşuna mı alıyorlar. Fanlar bir de bunlara bir sürü para harcıyorlar bari gösterilen desteğin karşılığını verin.Her ikisini beraber yapan bir sürü idol var. Onlar nasıl yapıyorlar?

Son düzenleme:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ldlsldksldkskdk yorumum ufacık devrik olmuş. Valla evlerşne gidip onca yıl eğitim alan ben miyim diyip ağızlarına çarpasım geliyor.
Gerçekten öyle . Hani bazen üzüldüğüm oluyor çok çalışıyorlar ama ölümüne de savunmak çok gereksiz. Çok tepki göstereceksen de git ülkemizdeki sağlık çalışanlarına ve doktorlara yapılan muameleye tepki göster. Adamlar yıllarını veriyor bizim için ama gördükleri muamale hiç hoş değil. Eminim başka meslek grupları onlardan daha çok çalışıyorlar ama asgari bir yaşam sürüyorlardır. İdolleri bu kadar da yüceltmeye gerek yok. Birçok insandan daha rahat yaşam sürüyorlar

Son düzenleme: