Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop Için Güzel Bir Gün

romo

Trainee
Tepki
206
Bugün biliyorsunuz ki EXO cb yaptı. Çok beklenen ZEROBASEONE da çıkışını gerçekleştirdi. ZB1 albümünü be title’ını da çok sevdim, EXO zaten 10/10’du. NMIXX de yarın comeback yapıyor ve ben pre-relase single’ları olan Roller Coaster’a bayılmıştım. K-pop açısından hareketli bir zaman başladı. Ve çıkan işleri gerçekten beğeniyorum. Kız grupları zaten çekişmeliydi şimdi erkek grupları da ses getiren şeylerle sektöre giriyor. Siz ne düşünüyorsunuz, biraz sektör üzerindeki toprağı atıyor mu?

marin

Trainee
Tepki
637
ZB1 kesinlikle yeni bir soluk getirecek. Çünkü daha birkaç saat olmasına rağmen rekorları dizmeye başladılar. Rekorlar kırılmak içindir mantığıyla bu dönüm noktalarına ulaşmaları rekabeti alevlendirecektir mutlaka. Çaylak kız grupları zaten uçuyor. Biraz da erkeklerin rekabetini konuşalım. EXO bana çok nostaljik hissettiriyor. Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım ziyarete gelmişte hasret gideriyoruz sanki. NMIXX için keza çok heyecanlıyım. Mixxpop ile geliyorlar. Roller Coaster bencede enfesti. Asıl şarkıyı merak ediyorum. Daha yolda NewwJeans, ITZY falan var. Temmuz ayı hep böyle yoğun geçecek. Çok heyecanlı 🤗

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Ağustosta da jihyo solo var aşırı aşırı güzel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca misamo geliyorr

Konu Sahibi
romo

romo

Trainee
Tepki
206
ZB1 kesinlikle yeni bir soluk getirecek. Çünkü daha birkaç saat olmasına rağmen rekorları dizmeye başladılar. Rekorlar kırılmak içindir mantığıyla bu dönüm noktalarına ulaşmaları rekabeti alevlendirecektir mutlaka. Çaylak kız grupları zaten uçuyor. Biraz da erkeklerin rekabetini konuşalım. EXO bana çok nostaljik hissettiriyor. Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım ziyarete gelmişte hasret gideriyoruz sanki. NMIXX için keza çok heyecanlıyım. Mixxpop ile geliyorlar. Roller Coaster bencede enfesti. Asıl şarkıyı merak ediyorum. Daha yolda NewwJeans, ITZY falan var. Temmuz ayı hep böyle yoğun geçecek. Çok heyecanlı 🤗
Kesinlikle öyle dediklerine katılıyorum😍Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım kpop için

Ağustosta da jihyo solo var aşırı aşırı güzel

Ayrıca misamo geliyorr
Özellikle kraliçe jihyo için çok heyecanlıyım 🥺🥺🥺