Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kullanıcılar Kendini Tanıtıyor

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ben daha yeni açtım hesabı hem benim gibi olan yeni kullanıcıların tanışması için hem de sohbet ortamının oluşması için herkes kendinden kısa kısa bahsedebilir mi.

Ben seneye üniversiteye geçeceğim. İngiliz D ve E okumayı düşünüyorum. Kpop çok takip etmiyorum önceden takip ederdim biraz. Özgüvenli insanları çok severim kendimde de bununla ilgili çalışmalar yapıyorum. Agresif insanları sevmem. Yani böyle kaba bir şey diyip kendimi ezdirmeyeceğim derken milleti ezenleri sevmem.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
selam aşkım hoş geldin öncelikleee♥️ ayy ingiliz dili ve edebiyatı okumak o kadar isterdim ki keyifli bir bölüm bence umarım isteidğin gibi olur.
benn hukuk 4.sınıf öğrencisiyim, blink'im bp dışında nct, txt, aespa takip ediyorum ve seviyorum. genel olarak uyumlu biriyim bence (keyfim istediğinde). herkesle sohbet etmeyi makara yapmayı severim. flörtleşmek benim için bi yaşam tarzı. harika tanıttım bence kendimi ŞLSKDGŞLDKGŞDGKDŞD

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Hoşgeldin. Bir ELL öğrencisi olarak iyi düşün derim. Gerçekten istiyorsan yazabilirsin. 'Çok ama çok yoğun' okuma temposuna hazır değilsen düşünme bile.
Cidden istiyorum çeviriler falan da yapmak istiyorum. Uranyum adlı admine de özelden yazdım da burada pannchoa'dan haber alıp çevirsem sorun olur mu acaba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ben yeni değilim. Uzaktan izliyorum. Daha çok sitedeyim. Bazıları bilir beni 😂
Burada bloom diye bir kullanıcı daha var galiba ona mı gönderme acaba ismin

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Foruma hoşgeldin🎉
Ben Hukuk 2. sınıf öğrencisiyim. BTS, Seventeen, The Rose hayranıyım. Onun dışında diğer grupları da dinliyorum. Fanwar yapmaktan hiç hoşlanmam. Vakit buldukça Kdrama da izlerim. Yazım ve noktalama kırmızı çizgimdir. Forumda vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum.

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Hoş geldinnnn <3
Ben de bu sene üniversiteye gideceğim. Kpop'ı burası dışında takip etmem. Aespa, ive ve enhypen dinlerim ama kpoptan çok türkçe şarkı dinlemeyi tercih ederim. Özellikle Emir Can İğrek favorimdir. Manga okumayı ve anime izlemeyi severim. Öyle yani tekrar hoş geldin
Direkt sana isminle cevap vermek istiyorum. You are so golden 🥰🥰

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
hoşgeldinn ben aslı bu sene liseye başlıyorum hepiniz gibi üniversiteye girmiyorum yanii en sevdiğim gruplar twice skz itzy idle enhypen aespa le sserafim ve nmixx

flora

Trainee
Tepki
12
merhabaa 💞💞 kpop'ı artık o kadar ilgilenmiyorum sadece buradaki haberlere bakıyordum ben de foruma daha yeni kaydoldum. eskiden blink'tim şu an olmasam da hala kızları takip ediyorum. ilk tanıştığında sessiz görünüp tanıştıkça açılan kişilerdenim. onun dışında yirmi bir yaşındayım ve oldum olası sıcaktan nefret etmişimdir o yüzden bu yaz benim için cehennem gibi geçiyor şkmdldnlx

Konu Sahibi
waldorfism

waldorfism

Trainee
Tepki
368
merhabaa 💞💞 kpop'ı artık o kadar ilgilenmiyorum sadece buradaki haberlere bakıyordum ben de foruma daha yeni kaydoldum. eskiden blink'tim şu an olmasam da hala kızları takip ediyorum. ilk tanıştığında sessiz görünüp tanıştıkça açılan kişilerdenim. onun dışında yirmi bir yaşındayım ve oldum olası sıcaktan nefret etmişimdir o yüzden bu yaz benim için cehennem gibi geçiyor şkmdldnlx
Benim de yaz çok sıkıcı ya bir şeyler olsunnn