Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lanetli Bebekler 3: Yaşlanan Oyuncak Bebek

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Merhabalar forum halkı, bugün uykunuzu çok kaçırmayacak bir bebek hikayesi ile geldim. Sizlere keyifli okumalar dilerim 💛



Screenshot_20231119_200330.jpg
Bir gün bir aile kızlarına normal bir oyuncak bebek almış. Kız, bebeği çok sevmiş. Her şeyini bu bebekle yapmış. Kız, biraz büyüyünce ve bebeklerle oynamaktan sıkılınca bebekleri çatı katına kaldırmışlar.

Aradan 11 yıl geçmiş. Bir söylentiye göre aile taşınmaya karar vermiş. Başka bir söylentiye göreyse evdeki ıvır zıvırlardan kurtulmak istemişler. Çatı katındaki eşyaları ayırırlarken kutularda olmaması gereken ve daha önce evde hiç karşılaşmadıkları yaşlı bir bebek görmüşler.

Bu şeyin tüm vücudu tamamen kırışmış ve çok yaşlı bir insan görünümündeymiş. Ayrıca bebeğin plastikten yapılmış gözleri, gerçek bir insanın gözlerinin şeklini almış ve yattığı yerden onları izliyor gibiymiş.

Aile bu durumu garipsemiş ve bebeğin başkasına ait olabileceğini, yanlışlıkla evlerine girmiş olabileceğini düşünmüşler. Lakin, sonrasında bebeğin üstündeki kıyafetin 11 sene önce kızlarına aldıkları bebeğe giydirdikleri kazak olduğunu fark etmişler. Bu bebeğin de 11 yıl önce kızlarına aldıkları bebeğin ta kendisi olduğunu o an anlamışlar.

Bu bebek, çok yüksek bir fiyata başka bir aileye satılmış. Ardından ise başka birine satılmış. Bu yüzden aile ve bebeğin kime ait olduğu tam olarak bilinmiyor.

Bu bebeğe ne olduğu ile ilgili teorilerden biri, aynı Dorian Gray'in hikayesinde olduğu gibi bir çeşit kara büyü veya şeytanla anlaşma yapmış bir kişi olabileceği yönündedir. Bu kişi genç kalırken bebek de yıllar içinde yaşlanmıştır. Dorian Gray'den kısaca bahsedecek olursak Dorian Gray, Oscar Wilde'nin "Dorian Gray'in Portresi" isimli kitabının bir karakteridir. Dorian Gray, ebedi gençlik ve yakışıklılığa sahip olmak istemektedir. Bu yüzden de ruhunu şeytana satar. Kendisi genç kalırken portresi günden güne yaşlanır ve işlediği her günah portreye yazılır.
indir (29).jpeg


Diğer bir teori ise bu bebeğin bir varlık veya ruh tarafından ele geçirilmiş olabileceğidir fakat bu ruh veya varlık kötü niyetli olmak zorunda değildir. Çünkü aile, kızlarının bu bebekle oynadığı dönemde herhangi bir paranormal veya garip bir durumla karşılaşmamıştır. Bu varlık, kıza sevgiyle bağlanmış ve terk edilince de yıllar içinde yaşlanmıştır.

Bir başka teori ise şöyledir: Bu kız, bebekle o kadar fazla zaman geçirmiştir ki bebek, sahibine bir şekilde bağlanmıştır. Bir eşyayla çok fazla zaman geçirdiğinizde o eşya sizin bir parçanız hâline gelirmiş. Kız, oyuncak bebekten sıkılıp onu terk ettiğinde bebeğin yaşam enerjisi yavaşça yok oldu. Ardından ise bebek, açıklayamadığımız bir şekilde yaşlandı.


Kaynak:
 
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
"Bu varlık, kıza sevgiyle bağlanmış ve terk edilince de yıllar içinde yaşlanmıştır."

Kıyamam yaa😭 tanımadığım varlık için üzüleceğim şimdi
Bir de "Bir eşyayla çok fazla zaman geçirdiğinizde o eşya sizin bir parçanız hâline gelirmiş." kısmında aklıma siyah tokam geldi. Şakasız her zaman bileğimdeydi. Her şeyi onunla yaşadım. Sonra kaybettim ve çok üzüldüm
 
Benzer konular Forum Tarih
Haney 🍯 Hikaye ve Anılar 9 1K
Haney 🍯 Hikaye ve Anılar 6 604

Benzer konular

Üst