Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lily Rose Depp'in Oyunculuğu Tepki Topluyor

bilibili88

Fanbase Starter
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
873
Tepki
3,915
Puan
90
Hep tepki toplama ve linç yeme şeyleri çeviriyorum biliyorum ama bu başlığı açmasam olmazdı 😬
Ben rolling stone'un makalesi sonrası zaten diziyi izlemekten vacgeçmiştim ve asla da izlemeyeceğim. Ama malumunuz tiktok ve twitterda konuşuluyor. Beni şaşırtan şey hiç kimsenin diziyi resmen izlememesi. Ne Euphoria'daki gibi bir konuşulma var ne de basit düzeyde bile içeriğiyle gündem olma. Lily Rose Depp ve diziye gelen tepkiler bile izlenmeden verilen tepkiler. HBO içerisinden bazıları diziye yatırılan 60m dolardan fazla paradan sonraki ilk gün performansının berbatlığından şikayet etmiş.

Sosyal medyada da aynı zamanda Lily Rose Depp'in oyunculuğuna tepki yağıyor. Bazı izleyiciler Lily Rose Depp'in çıplak vücudunu kendi vücutlarından daha fazla gördüklerinden şikayet ederken bazıları ise dizide oyunculuk yapabilen bir kişinin bile olmadığını söyledi. Kpop idolü Jennie için izleyen kişiler Jennie'nin dizide öne çıkmamasından rahatsız. Depp, oyunculuğunun etkileyici olması için uğraşmış ama bu oyunculuğundan doğallığı götürmüş. Dizinin seksi olma çabasından dolayı kadın oyuncuların yüzlerindeki ifadenin oyunculuk yapmasına engel olduğu düşüncesi izleyicierde hakim. Bazı izleyiciler Depp'in mimiklerinin ve gözlerinin diziyi izlenmez kıldığını söyledi. Rotten Tomatoes'da diziyi yerden yere vurmuşlar. Bazıları Lily Rose Depp'in bir daha oyunculuk yapmaması gerektiğini söylemiş.

Diziye tepki sürerken izleyenlere de tepki sürüyor. Böyle bir diziyi izledikleri ve para kazanmalarını sağladıkları için bazı feminist hesaplar takipçilerine diziyi izlememeleri için öneri de bulunmuş. Feminist hareket cinsiyetçi Abel Tasfaye ve Sam Levinson'ın kadın bedenini kendi pis düşüncelerine alet ettikleri için sinirli. Rolling Stone'un makalesini okumayanlar için linki aşağı bırakıcam. Eğer okursanız neden feminist hareketin ve olayın arka yüzünü bilenlerin bu kadar sinirli olduğunu anlarsınız.


Ingilizce bilmeyenler için istek olursa boş bir zamanımda belli bir kısmını çevirebilirim. Yine bu sitede bir başlığa özet olarak yazmıştım bulabilirsem yine atıcam buraya.
 

Gamze

Trainee
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
44
Tepki
127
Puan
8
Kimse biz ne yapıyoruz dememiş gerçekten. Abel in lily yi boğmaya çalıştığı sahneyi gördüm twitterda Allah'ım cringefest, ağizini açık bırakıp derin nefes alınca seksi olduğunu dusunuyordu galiba ve izlediğim kesitlerden gördüğüm kadariyla oyunculukları çok zorlama. Europhia da en azından oyunculuklar iyiydi bu sadece teşhir gibi geldi. Jennie var diye izleyip de vakit kaybetmeyecegim.
 
Konu Sahibi
bilibili88

bilibili88

Fanbase Starter
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
873
Tepki
3,915
Puan
90
Keşke merak etmeseydim ve bakmasaydım. Vanessa'nın kızı olamaz bu...Bu nasıl bir yeteneksizliktir, bir insan nasıl olur da her konuda yeteneksiz olur gözlerim yaşardı cringeden...Lily ve oyunculuk sektörünün alaka seviyesi tam olarak bu yani.

Ekli dosyayı görüntüle 1023
Ben de sadece bazi sahneleri gordum cidden berbat bi oyuncuymus. Bir tek The King'de izlemistim onda da zaten cok bir sey oynamamisti ondan anlamamistim nasil bi oyunculugu oldugunu.
 
Üst