Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Linçlenen Idoller Hakkında

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
767
Selam🫴⭐
Şimdi çok linçlenen idolleri linçler miydim diye bir başlık açtım. Ben kendi düşüncelerimi yazacağım ama olur da bu başlığı okuyan biri olursa o da fikrini belirtebilir mi🫴🩷
cidden böyle şeyleri hep merak etmişimdir...

İlk olarak Wonyoung.
Stayler bu konuyu fazla abarttı bence hatta stayler değil siteyler diyelim biz fandomun hepsi çirkef değil sonuçta. Özellikle yeme tarzı için... arkadaşlar iyi misiniz? kız onu program için yapmıştı kimse öyle yemiyor sonuçta. Kamera karşısında yapılmış bir şey bu.Hem gerçek hayatta öyle yese bile insanların yeme tarzına bile karışanlar da ne bileyim yani.Cidden hepiniz asil tarzda mı yiyorsunuz? güldürmeyin beni.Kızı ince olduğu için bile linçlediniz.Kendisi böyle istememiştir sonuçta yetmez mi sizce de???

2. Momo
Wonyoung ince diye linçlenince herhalde sağlıklı vücudu olanlara bir şey demezsiniz dedik de olay karıştı sanki.Bu güzelim kızı da obez diye linçlediniz. Gayet güzel, başarılı ve sağlıklı. Yapmayın.

3. Jennie
kızı nefes aldığı için bile linçlediniz e yuh yani.Tamam ben de ısınamıyorum bu kıza ama bu onu linçleyeceğim anlamına gelmez.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama onu eleştirmek hakkına da sahip değil. Bırakın onu yg eleştirsin profesyoneller eleştirsin. Size ne be? sahnede ayağı kaydığı için azıcık arkaya gidince lazy olunmuyor.Siz hiç yorulmadınız mı? bu onun işi diyip taş kalpli yaratıklar olmayı bırakın. Hepimiz insanız. Hepimiz kadınız. Hepimiz birbirimize destek olmak yerine birbirimizin ayağına çukurlar kazıyoruz.

4. Yoongi
scooter olayından sonrakı röportajı son röportaj. Daha sonra kediciğimin yüzünü göremedim. Ah o röportaj... Gözleri çok yorgundu...Her an yere yığılacak gibiydi...Adamı linçlemek için linçlediniz resmen...

5. Le sserafim
bu kızlarım da grupça linçlendi. Yapmayın. Gayet güzeller, gayet yetenekliler.Şarkılarını da anlatmaya gerek yok.Siz kıskanmaya devam edin onları. Ben çok severim.

evet arkadaşlar ben biraz daha konuşursam telefonu her an yere atma ihtimalim var.Cidden sinirlendim.Eleştiri yaparken de bu hayatta kadının en büyük düşmanının kadın olduğunu anladım. Onları desteklemek yerine demediğinizi bırakmıyorsunuz. Erkek idoller sahnede hata yapınca olur öyle şeyler ediyorsunuz ama kadın idoller robot gibi olmak zorunda.Onlara hiçbir şey olmaz.Oppam iyi olsun sağlıklı olsun hatalar olur ama kadınlar yapamaz.Ben erkek grupları stanlıyorum. Kız grupları fazla dinlemem ama abartmıyor musunuz sizce de? Neyse ben kaçarotti siz de kendinize gelin 🤝

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,288
İlk olarak Wonyoung.
Stayler bu konuyu fazla abarttı bence hatta stayler değil siteyler diyelim biz fandomun hepsi çirkef değil sonuçta. Özellikle yeme tarzı için... arkadaşlar iyi misiniz? kız onu program için yapmıştı kimse öyle yemiyor sonuçta. Kamera karşısında yapılmış bir şey bu.Hem gerçek hayatta öyle yese bile insanların yeme tarzına bile karışanlar da ne bileyim yani.Cidden hepiniz asil tarzda mı yiyorsunuz? güldürmeyin beni.Kızı ince olduğu için bile linçlediniz.Kendisi böyle istememiştir sonuçta yetmez mi sizce de???
2023 yazında Chan'ın şu selam olayından sonra stay ve dive arasındaki ilişki kan davasına dönmüştü cidden. Çok saçma sapan konulardan dolayı hem Wony hem de Ive linçlenmişti, bu konu hakkında ayrı bir başlık açmıştım hatta. Yemin ediyorum komediydi cidden

Asıl konuya gelecek olursam linçlemezdim Wony'yi. Neden? Çünkü o çileği öyle yedi diye pick me olmuyor. Pizzayı o şekilde yedi diye pick me olmuyor. "Pick me"nin anlamını öğrenin de gelin. İkincisi koreografi gereği Hyunjin'in omzuna dokundu diye linçlenmesi KBFKHAKCAKCA patladım cidden

Öyle yani ♡♡

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
767
2023 yazında Chan'ın şu selam olayından sonra stay ve dive arasındaki ilişki kan davasına dönmüştü cidden. Çok saçma sapan konulardan dolayı hem Wony hem de Ive linçlenmişti, bu konu hakkında ayrı bir başlık açmıştım hatta. Yemin ediyorum komediydi cidden

Asıl konuya gelecek olursam linçlemezdim Wony'yi. Neden? Çünkü o çileği öyle yedi diye pick me olmuyor. Pizzayı o şekilde yedi diye pick me olmuyor. "Pick me"nin anlamını öğrenin de gelin. İkincisi koreografi gereği Hyunjin'in omzuna dokundu diye linçlenmesi KBFKHAKCAKCA patladım cidden

Öyle yani ♡♡
ben hyunjin olayını bilmiyordum bu daha da şoke etti kgkfkfjf
ay tamam oppalarına bir şey yapmadılar yani.Lafa gelince Army e demediklerini bırakmazlar ama Taehyung da çok yakın zamanda genç bir kareografcı kızla dans etti Baya da samimi gözüküyorlardı ama Army bunu sorun etmek yerine her yerde paylaşıp popüler yapmıştı. Vay be cidden stray kids gibi bir grubun fandom kitlesi böyle olmamalıydı. İyiler de var elbet ama çoğunluk toxic.Bunu hep söylerim skz severim ama fandomunu hayır😔

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
767
Kızı tacizci diye linçlemişlerdi 😭😭😭😭😭

Üffff cidden. Yemin ediyorum toksiklik sıralaması army, blink, stay cidden
önceler benim de sıralamam böyleydi ama bangtan askere gittikten sonra toksikler fandomdan ayrıldı artık neredeyse yok gibiler.Toksikler genellikle genç gruplarda daha fazla olur artık 4. ve 5. jenerasyonu mahvetmeye geliyorlar dikkat alarmı🫸

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,288
önceler benim de sıralamam böyleydi ama bangtan askere gittikten sonra toksikler fandomdan ayrıldı artık neredeyse yok gibiler.Toksikler genellikle genç gruplarda daha fazla olur artık 4. ve 5. jenerasyonu mahvetmeye geliyorlar dikkat alarmı🫸
Toksik fanlar kapatılsın #8 idi galiba unuttum bunu da 😭😭😭

Neyse cidden sevmiyorum toksik fanları. İnsanda heves meves bırakmıyorlar

kim de-fi

Trainee
Tepki
65
Zeroselar şuan çok toksik geliyor gözüme of kendi fandomumdan utanıyorum~•~
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Selam🫴⭐
Şimdi çok linçlenen idolleri linçler miydim diye bir başlık açtım. Ben kendi düşüncelerimi yazacağım ama olur da bu başlığı okuyan biri olursa o da fikrini belirtebilir mi🫴🩷
cidden böyle şeyleri hep merak etmişimdir...

Yapamadım bi ama olcak sanırım
Wony konusunda gerçekten çok abartıldı biraz da ergen fanların etkisi var o dönem zayıftı da yüklendiler kıza ama şuan 4th gen it girl diye anılıyor yani başka söze gerek yok

Momoya değinmeye bile gerek yok aşağılık psikolojisi sadece. Taş gibi kadın

Jennie ben çok severim ve linçleri asla anlayamadım ama bir jenin en nefret edileni olduktan sonra it girli ilan ediliyorsun galiba. Ve hani sevmemek normaldir babamınızın kızı değil sonuçta ama birinden bu şekilde nefret etmek çok acınası geliyor bana

Yoongi bbu olaylar olurken çok savunmuştum onu army sanılmış bile olabilirim hani adam scooterla gidip düştü bu kadar asıl olayı fişteklendiren jtbcydi bu arada yanlış cctv yayınladı yoongiyi yalancı durumuna düşürdü linçler ağırlaşmaya başladı sonra görüntülerin sahte olduğu ortaya çıktı ordu açıklama yaptı ama nafile

Veee son olarak le Ssrafim şarkılarınnı o kadarçok seviyorum ki şu bu senenin başında kpop dinlemeye başladığımı söylemiştim ya ilk sevdiğim gruplar nj ve lss açıkçası şuan hala şarkıları dinlesem de kızlara(özellik sakura) pek ısınamıyorum ama linçlemem yani ısınamama nedenim biraz şımarık imaj çizmeleri hani fan olmadığım ve üyeleri tam olarak tanımadığım için bişey demem yanlış olur bana verdikleri hava açısından diyorum ama linçlemem yani

Bence genel olarak linç kültürü çok saçma gençek anlamda benim sevmediğil grup yok hani tanımadığım bir insandan neden nefret edeyim? Suçlular dışı nefret çok saçma geliyor

Son düzenleme:
Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
767
Zeroselar şuan çok toksik geliyor gözüme of kendi fandomumdan utanıyorum~•~
daha önce toksik zerose görmedim açıkçası bangtan askere gittikten sonra hiç fandom kavgası görmedim çünkü kpopla bonedo ve bangtan dışında ilgilenmiyorum ondan olabilir fkfkfbf
neyse bu grup aşırı iyi boys planet severek izledim🤏

Veee son olarak le Ssrafim şarkılarınnı o kadarçok seviyorum ki şu bu senenin başında kpop dinlemeye başladığımı söylemiştim ya ilk sevdiğim gruplar nj ve lss açıkçası şuan hala şarkıları dinlesem de kızlara(özellik sakura) pek ısınamıyorum ama linçlemem yani ısınamama nedenim biraz şımarık imaj çizmeleri hani fan olmadığım ve üyeleri tam olarak tanımadığım için bişey demem yanlış olur bana verdikleri hava açısından diyorum ama linçlemem yani
Ben de ben de...Ama son zamanlarda Yunjin ve Chaewon un fazla şımarık imaj çizmediğini gördüm bu yüzden onlara ısınabildim özellikle son albümlerinde aldıkları linçleri son derece iyi belli eden şarkı tarzı bir şey vardı o şarkıyı her dinlediğimde üzerime çok büyük ağırlık çöküyor sanki o linçleri ben almışım da her an depresyona girecekmişim gibi...kızlar çok zor zamanlar geçirdi cidden

Bence genel olarak linç kültürü çok saçma gençek anlamda benim sevmediğil grup yok hani tanımadığım bir insandan neden nefret edeyim? Suçlular dışı nefret çok saçma geliyor
aynısı... grupları multifan gibi dinliyorum ama sektörde çoğu grubun fandomu aşırı iğrenç cidden.Hiç uğraşacak halım yok.Tanımadıkları insanlara demediklerini bırakmıyorlar.