Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Matematikden Bişey Anlamiyorum

taexkookwqq

Trainee
Tepki
6
Matematiği evet yapabiliyorum ama şöyle birşey var ben matematik problemlerini yapamıyorum yani şöyle bazılarını çözüyorum ama bazılarında problemde ne yapmam lazım nasıl çözmem lazım bilemiyorum ve matematik netlerimi yükseltmek istiyorum

asium

Trainee
Tepki
6
9. Sınıf olacaktım ama geç başladım 8. Siniftayim
Hmm ortaokul kaynaklarını pek bilmiyorum ama hız yayınları kullanırdım ben matematikte başka da vardı ama kalkmış galiba piyasadan onlar. 2021 de girmiştim matematik netim çok iyi değildi 13 doğrum falan vardı ama sözelim fuldü . Yani demem o ki matematiğe de çok takılma sadece hızlı çözmen lazım. Tek ve en temel sorun hala süre sanırım. Matta yardımcı olabileceğim sorun varsa sorabilirsin bu arada instgram adım kdramacolic
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hmm ortaokul kaynaklarını pek bilmiyorum ama hız yayınları kullanırdım ben matematikte başka da vardı ama kalkmış galiba piyasadan onlar. 2021 de girmiştim matematik netim çok iyi değildi 13 doğrum falan vardı ama sözelim fuldü . Yani demem o ki matematiğe de çok takılma sadece hızlı çözmen lazım. Tek ve en temel sorun hala süre sanırım. Matta yardımcı olabileceğim sorun varsa sorabilirsin bu arada instgram adım kdramacolic
Ve ilimdeki en iyi 3. Liseye gidiyorum yani 13 matla da bir şeyler başarılabiliyor çok da takma LAMSLSNSBSŇSNSNDM

Son düzenleme:

kim de-fi

Trainee
Tepki
72
Matematik lgs için son iki seneder çok basit soruyorlar ama bu sene nasıl olur belli olmaz okyanus, fenomen A/B öneririm fenomen a biraz daha basit ve kazanım testleri var b tam yeni nesil soruyor lgs için ne kadar soru çözersen bi süre sonra soru kalıpplarının aynı olduğunu görüceksin ve otomatik çözersin sakın stres yapma figthing!

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,939
Hala yapıyor mu MEB bilmiyorum ama MEB her ay örnek soru yayınlıyor olmalı onları çöz,geçen senedeki lgslere bakmadan girme, hocalarına sor kolay bir kaynak aldır kendine birde ben 2022de girmiştim o sırada Sinan kuzucu vardı manyak iyi soru tutturuyordu MEB sistemi kökten değiştirdiği için hala soru tutturuyormu emin değilim maalesef.Ama genel olarak MEB'in yayınladığı şeylere bak ve sürekli onları çöz çünkü sınavı MEB yapacak bir yayınevi değil bir de MEB odsgmye bak kısaca sabah akşam mebin yayınladığı şeylere bak sınav zamanina yakın hepsini baştan çöz iyice MEB soru tarzını anlayarak gir sinava çok isine yarar ben sinavdayken birkaç sene öncenin lgssinden flashback yemiştim çok benzer soruyorlardi umarım sistem değişikliği lgs sorularını çok etkilememistir.

kim de-fi

Trainee
Tepki
72
Hala yapıyor mu MEB bilmiyorum ama MEB her ay örnek soru yayınlıyor olmalı onları çöz,geçen senedeki lgslere bakmadan girme, hocalarına sor kolay bir kaynak aldır kendine birde ben 2022de girmiştim o sırada Sinan kuzucu vardı manyak iyi soru tutturuyordu .
Ben de unuttuğum bişey var diyordim sinan kuzucuymuş özellikle son bi kaç aya sinan kuzucuya başla bence sknin tutturmasının sebebi aynı soruları farklı yüklemlerle sorması ve bi süre sonra ister istemez soruları ezberliyorsun o yüzden özellikle denemelerini çöz ama sistem değişir mi bimmiyorum