Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mubeat Oyları Mı Siliyor?

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
mubeat'in ne olduğunu bilmeyenler icin; music bank ve music core'da aday olan sanatcılara herkesin oy verebildiği bir uygulama burda haftalık ödüller icin fanlar sevdiği gruba kalp biriktirerek oy veriyo bu da ödüle %5 etki ediyo

neyse konuya gelirse gecen hafta exo aday değildi o yüzden bu hafta music bank'da aday olur diye exoller kalp biriktiriyodu kii mubeat oylamaya exo'yu koymadı garip bir sekilde ve exoller de normal olarak bunu sorguladığı halde hicbir yanıt verilmedi.. ( bugün music core oylamasına exo'yu eklemisler fandom direkt oraya abandı zaten)
ama asıl garip olan mubeat music bank adaylıklarında nmixx'in 2 milyon oyunu birden silmis zaten grup 2.sırada yer alıyodu neden böyle bir sey yapmıslar anlamadım eğer exo aday olsaydı onların oylarını da silicekler miydi? yoksa exo'nun oylarını silmemek icin direkt adaylık mı vermediler
inbound5747683760094941978.jpg inbound706856877856092551.jpg
1.sırada zaten zb1 var yani bunda mnetin parmağı var diye düsünmeden edemiyorum

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
mubeat'in ne olduğunu bilmeyenler icin; music bank ve music core'da aday olan sanatcılara herkesin oy verebildiği bir uygulama burda haftalık ödüller icin fanlar sevdiği gruba kalp biriktirerek oy veriyo bu da ödüle %5 etki ediyo

neyse konuya gelirse gecen hafta exo aday değildi o yüzden bu hafta music bank'da aday olur diye exoller kalp biriktiriyodu kii mubeat oylamaya exo'yu koymadı garip bir sekilde ve exoller de normal olarak bunu sorguladığı halde hicbir yanıt verilmedi.. ( bugün music core oylamasına exo'yu eklemisler fandom direkt oraya abandı zaten)
ama asıl garip olan mubeat music bank adaylıklarında nmixx'in 2 milyon oyunu birden silmis zaten grup 2.sırada yer alıyodu neden böyle bir sey yapmıslar anlamadım eğer exo aday olsaydı onların oylarını da silicekler miydi? yoksa exo'nun oylarını silmemek icin direkt adaylık mı vermediler
Ekli dosyayı görüntüle 4747 Ekli dosyayı görüntüle 4748
1.sırada zaten zb1 var yani bunda mnetin parmağı var diye düsünmeden edemiyorum
simdi baktım 1.sıradaki grubun da 1 milyona yakın oyu silinmis ama diper grupta niye direkt 2 milyon silindi ona anlam veremedim

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517

Music bank'ts oylamaya eklenmeme konusunda böyle bir açıklama vardı
ya o kadar sacma ki ckslxks dreamin daha sarkısı cıkmadığı halde oylamada yer alıyodu exonun olmaması cok mantıksız

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Bunu yorumlarda söyleyenler vardı fakat aynı şey Exo için de olmuş. Cream soda da daha çıkmadan geçen hafta Music bank oylamasında varmış.
cream soda cıktıktan sonra oylamaya sokmuslardı hatta ben de oy vermistim xkslxks ama o hafta aday olmadığı icin bosa gitti tüm oylar ama bu oylama dün 11'de basladı dreamin sarkısı henüz yayınlanmamıstı bile o yüzden cok garip ayrıca yapılan acıklama da mantıksız bu hafta programa cıkmayacak kisiler bile var yani bilemiyorum ://